(video) Doi tineri din Anenii Noi au furat un BMW și au încercat să-l vândă la piese

23-700×352
Foto: Poliția Capitalei

Doi tineri cu vârstele de 17 şi respectiv 23 ani, originari din raionul Anenii Noi, au fost au fost imobilizați şi reținuți de către forțele de ordine într-un autoservice din or. Sângera, în timp ce încercau să vândă piesele unui automobil furat, fiind ulterior escortați la inspectorat pentru documentarea lor.

Potrivit datelor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi speciale de investigaţii, bănuiţii au furat acum trei luni un automobil de model „BMW seria 5”, înmatriculat peste hotarele ţării, care era parcat pe strada A. Doga din sectorul Râşcani.

Respectiv proprietarul în vârstă de 29 ani s-a adresat la poliţie după ajutor, estimând preţul automobilului în sumă de 2 500 euro. În acest context, poliţiştii de comun cu procurorii au demarat ample acţiuni de investigaţii, care au servit la identificarea şi reţinerea acestora în flagrant delict.

Indivizii au depozitat piesele dezmembrate de la automobil la un autoservice din Sângera, de unde le vindeau clienţilor. O parte din piese deja au fost vândute, iar celelalte urmau a fi realizate unui bărbat la preţuri reduse. Totodată bănuiţii s-au asigurat să modifice numărul de înregistrare de pe motor, pentru a nu fi demascaţi de poliţie, pe care intenţionau să-l vândă cât mai urgent.

În acest context piesele rămase au fost ridicate de către poliţişti, celelalte urmează a fi depistate la cumpărători. Iar bănuiţii au fost reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi riscă să fie pedepsiţi cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani, pentru furt în proporţii mari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente