Pentru toți iubitorii de ciclism: La 11 iunie va avea loc cursa pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă

Adventure mountain bike competition
Foto: ALMATY, KAZAKHSTAN - MAY 2: I.Popov (N22)

Pe 11 iunie va avea loc cursa de ciclism pe traseul Chișinău-Vadul lui Vodă, cu ocazia deschiderii sezonului de plajă în orașul-stațiune. Participanții cursei vor trece distanța de 30 km până la plajă. În această zi, vor avea loc o varietate de evenimente sportive, inclusiv campionate de volei și fotbal de plajă, show-ul parașutiștilor și concert distractiv.

Să se alăture cursei de ciclism poate orice doritor. Însă există o condiție importantă, din cauza că distanța este de 30 km, vârsta participantului trebuie să depășească 14 ani. Menționăm că  această cursă „fun ”de ciclism nu este o întrecere, participanții vor circula cu o viteză confortabilă de 20-30 km/oră.

Pe parcursul cursei, bicicliștii vor fi însoțiți de un punct mobil de asigurare cu apă, ambulanță și pentru asigurarea siguranței – mașina Inspectoratul General de Poliție.

Posesia căștii de protecție este obligatorie. Persoanele care nu vor purta casca nu vor fi admiși să participe la cursă.

La sosirea în Vadul lui Vodă, bicicletele pot fi lăsate într-o parcare asigurată cu pază.  Organizatorii menționează că transportul pentru întoarcerea în Chișinău nu este prevăzut.

Start-ul va avea loc de la parcarea „METRO” Poșta Veche la 09:00.

Timp pentru pregătire și înregistrare 08:00-09:00.

Organizatorii evenimentului – agenția de publicitate „Papa Print Agency” și rețeaua socială sportivă Sporter.md

Detalii pe http://www.vlv.md/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente