Plajele de odihnă din Chişinău, în proces de pregătire pentru sezonul estival

plaje_chisinau_1_29329600
Foto: publika.md

Plajele de odihnă din municipiul Chişinău sunt în proces de pregătire pentru sezonul estival. Muncitorii de la „Spaţii Verzi” vopsesc băncile, urnele, cabinele de schimb şi cele de duş şi afânează plajele. Autorităţile dau asigurări că săptămâna curentă lucrările de amenajare a locurilor de odihnă vor fi finalizate, transmite IPN.

Şeful de la „Spaţii Verzi”, Eliferii Haruţa, a declarat la şedinţa operativă de la Primărie că bugetul prevăzut pentru amenajarea zonelor de odihnă este, ca şi în anul precedent, de circa un milion de lei. Anul acesta nu vor fi instalate cabine noi, dar sunt reparate cele existente. La fel, se trage apă la cabinele de duş.

Potrivit lui Eliferii Haruţa, Centrul de Sănătate Publică Chişinău încă nu a prelevat probe de apă şi nisip, pe motiv că temperaturile au fost joase. „Probe urmează a fi preluate astăzi sau mâine”, a comunicat şeful de la „Spaţii Verzi”.

În municipiul Chişinău există zone de odihnă la Vadul lui Vodă, în parcurile Valea Trandafirilor, Valea Morilor, Râşcani şi La izvor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente