(foto) Vadul lui Vodă are un logo turistic nou. Cine sunt creatorii și care este necesitatea lui

vadu4

A fost prezentat noul proiect pentru Vadul lui Vodă, pentru a transforma orașul într-o destinație turistică, atât internă, cât și internațională. Cu această ocazie a fost prezentat și noul logo turistic.

„În acest an Primăria a decis să stabilească un set de obiective strategice. În primul rând – îmbunătățirea imaginii stațiunii Vadul lui Vodă, atragerea unui număr mai mare de turiști, crearea celor mai bune condiții pentru odihnă și staționare, majorarea activității comerciale în regiune, precum și majorarea nivelului de dezvoltare socio-educațională și culturală a turiștilor și populației locale”, spune primarul orașului Vadul lui Vodă, Iurie Onofriiciuc.

 

vadu2

Agenția de publicitate „Papa Print Agency” a acționat în calitate de partener al proiectului, propunând un plan de dezvoltare a regiunii și a contribuit la implementarea strategiei.

„Lucrul asupra proiectului a început cu cel mai important element al fiecărui oraș-stațiune – elaborarea logoului turistic. Este necesar de a crea un brand memorabil”, a declarat în cadrul briefingului Stanislav Bradu, directorul creativ al agenției.

Dmitrii Galiliuk, directorul general al agenției, a afirmat că procesul de elaborare a logotipului treptat s-a transformat în proiectul „Valul Nou”.

„Noi dorim să contribuim la dezvoltarea regiunii, să găsim noi oportunități și să elaborăm un format informativ și distractiv de odihnă pentru toți. Noi credem în faptul că stațiunea poate căpăta un nou val și poate deveni din nou cel mai îndrăgit loc de odihnă pentru locuitori”, a adăugat el.

 

vadu3

Potrivit directorului general al agenției „Papa Print Agency”, proiectul privește nu doar administrația regiunii, dar și pe noi înșine, modul în care ne odihnim și îi tratăm pe cei din jur. Rolul principal în formarea imaginii pozitive îl joacă nu funcționarii administrației, ci înșiși cei ce se odihnesc în orașul stațiune. Prin urmare, anume locuitorii și vizitatorii au puterea de a îmbunătăți imaginea și a restabili curățenia în oraș.

„Timp de câteva zile, noi vom publica programul evenimentelor, și îi invităm pe toți să se alăture nouă și să contribuie la proiectul „Valul nou””, a declarat Dmitrii, directorul proiectului.

Primarul orașului Vadul lui Vodă a apreciat munca depusă: „Trebuie să dezvoltăm turismul intern, dat fiind faptul că mulți moldoveni pur și simplu nu își pot permite să călătorească în străinătate. Mai mult decât atât, cu ajutorul noului logo al stațiunii și al noii strategii, programul național pentru dezvoltarea zonei turistice a orașului va fi mult mai ușor de realizat.

 

vadu1

Stațiunea Vadul lui Vodă trebuie să devină nu doar obiect de atracție pentru turismul intern, dar și unul de nivel internațional, aflându-se în același rând cu alte atracții turistice ale Moldovei – Orheiul Vechi, Cetatea Soroca, Cricova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente