Metamorfoze cu miros de lalele, pe 8 martie, la Shopping MallDova

event_1000x600

Dacă de 8 martie îți dorești o zi plină de soare, flori și frumusețe, în care dorințele se împlinesc, destinația ta este Shopping MallDova. Aici ți-am pregătit surprize care te vor ajuta să scapi de astenia iernii și să te reînnoiești, pentru a întâmpina primăvara în cea mai bună formă. Metamorfoza pe care ți-o propunem te va face mai frumoasă, mai inspirată și plină de energie creatoare.

Chiar de la intrare vei fi întâmpinată cu lalele fragede și aromate – semn că vei avea o zi perfectă, iar pentru a te simți ca o adevărată zână a primăverii, te invităm să participi la un masterclass în care îți vei crea o coroniță din florile preferate, modernă și numai bună de asortat la ținutele de sezon. Pentru a-ți asigura locul la masterclass-ul zânelor, apasă AICI.

Iar pentru o imagine completă, vei mai avea nevoie doar de machiajul potrivit. Acesta îți va fi oferit în cadrul unei sesiuni speciale, realizate de către doi make-up artiști profesioniști, utilizând cosmetice de calitate de la brandul Melkior. Masterclass-urile și sesiunea de make-up vor avea loc de la 16.00 la 17.30, la parter – grăbește-te să prinzi un loc! De la 17:30 toate cuplurile îndrăgostite vor fi invitate să prindă ritmul primăverii în cadrul unei lecții de tango.

În plus, pentru că o zi frumoasă trebuie păstrată în amintiri, tot la parter te așteaptă un panou plin de flori, unde poți face poze tematice, pe care le vei primi chiar acolo, instant. Dar surprizele nu se opresc aici! Pe parcursul întregii zile poți participa la diverse concursuri organizate de Shopping MallDova și ai șansa de a merge acasă cu cele mai drăguțe cadouri.

De 8 martie ne vedem la Shopping MallDova!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente