(foto) Au fost desemnați membrii lotului național de lupte libere. Iată cine va face parte din acesta

dsc_1978

Centrul de pregătire a loturilor naţionale din Capitală a găzduit un concurs de selecţie pentru candidaţii în lotul naţional, în vederea participării la campionatul Europei de lupte, ediţia 2016.

Sala specializată a Centrului sportiv, de regulă mai puţin vizitată în zilele de lucru de către oaspeţi, a devenit neîncăpătoare, reunind în tribune zeci de antrenori, sustinători şi prieteni ai sportivilor. La iniţiativa Biroului federal, la o serie de categorii au fost organizate meciuri suplimentare de verificare, în scopul selecţiei obiective şi aprecierii nivelului de pregătire a candidaţilor în lotul rezprezentativ al Republicii Moldova.

La categoria 86 de kilograme, într-un meci direct s-au confruntat campionii Moldovei din diferiţi ani, Denis Balaur, Călăraşi, şi Ion Gurmuzachi, student la USEFS. După o primă repriză mai mult echilibrată, în partea a doua a meciului, Ion Gurmuzachi a trecut la acţiuni ofensive, a atacat mai insistent şi a repurtat victoria la puncte, care-i asigură participarea la viitoarele competiţii europene. La alte categorii de greutate, turneul de selecție a fost câștigat de către Alexandru Chirtoacă, Maxim Perpeliţă, Maria Cherdivară.

Campionatul Europei la lupte libere, greco-romane şi lupte feminine se va disputa în perioada 8-13 martie în oraşul Riga, după care vor urma trei turnee de calificare olimpică.

dsc_2009

cop

dsc_2049

dsc_2042

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente