(foto) Surprize în ajunul campionatului național de judo. Cum s-a desfășurat evenimentul

dsc_2098

Peste 250 de tineri sportivi din opt localităţi ale republicii s-au reunit în Capitală, în cadrul campionatului deschis al oraşului Chişinău la judo printre cadeţi şi juniori.

Concursul a constituit un examen de verificare în ajunul campionatului Republicii Moldova, la cele două grupe de vârstă, programat în perioada 18-19 martie. La acest capitol consemnăm o surpriză de proporţii. Vadim Zaharia, reprezentant al Clubului Sportiv „Petrocub” din Hânceşti, l-a eliminat din cursa pentru medalie pe Ion Mihailov, campion al Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi 2015.

Discipolul antrenorilor Ilie si Mihai Buiuc a beneficiat de neatenţia adversarului în lupta la sol, executând o strangulare. Favoritul categoriei de 66 kilograme a fost nevoit să recunoască înfrângerea, lovind cu palma salteua de luptă. După acest insucces, Ion Mihailov a mai cedat surprinzător în faţa lui Valentin Mihailov de la „Wolf Club” din Chişinău, fapt care ar trebui să-l pună în gardă pe antrenorul său, Mihai Leu, de la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv.

În opinia lui Mihai Ciudin, secretar general al Federaţiei de Judo, la capitolul pregătirii tehnice şi tactice s-au remarcat, în special, Mihai Doncilă, categoria 60 de kilograme, Vadim Tcaci, 66 kilograme, ambii elevi la LIRPS, și Petru Pleşca, categoria 100 kilograme, de la Clubul Sportiv „Petrocub”.

cov_0

dsc_2299

dsc_2328

dsc_2342

dsc06153

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente