Renato Usatîi: Dacă Plahotniuc nu-l va susține pe Sturza de două ori, vor fi alegeri anticipate

0e69f0fc-d243-4832-b91a-c268e87f8319
Foto: Renato Usatîi

Liderul Partidului Nostru consideră că Sturza va deveni un „frontman” pe flancul drept. „Tot ce s-a întâmplat astăzi și în ultimii ani numai politică nu este”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de pe Facebook.

„M-am săturat de aceste intrigi banditești, dar văd situația în felul următor: Plahotniuc, care afirma că a pus la punct totul cu partenerii externi, a fost pur și simplu mințit și provocat să acționeze. Imediat după aceasta, Timofti l-a înaintat pe Sturza, care nu va fi votat de PDM. Bineînțeles, pur matematic în Parlament sunt voturile necesare pentru aprobarea candidaturii lui Sturza din prima, însă aici e o altă matematică.

Timofti îl va înainta pe Sturza în mod repetat. Dacă Plahotniuc și adepții lui nu-l vor susține, vor fi alegeri parlamentare anticipate. Pentru Sturza următoarele câteva săptămâni înseamnă demararea campaniei electorale. El va fi fața noului bloc pe flancul drept împreună cu Platforma «DA» și rămășițele PLDM-ului. Nenea Mișa (Ghimpu – n.r.) va fi în calitate de observator, acumulând voturile tradiționale. Se pare că „partenerii externi”, reprezentați în primul rând de România, au decis că e mai bine un sfârșit strașnic, decât o strășnicie continuă. Va fi o luptă grea, însă vom învinge noi, nu partidele de dreapta. Sunt convins de acest lucru.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente