(foto) Vedete din Moldova își donează hainele din garderobă pentru caritate

lotus2collage
Foto: Lotus Charity Shop

Primul magazin de caritate Lotus Charity Shop este tot mai popular. Vedetele autohtone donează haine din propria garderobă pentru realizarea actelor de binefacere.

Astfel, printre pesoanele publice se numără renumiţi designeri, prezentatoare, modele, bloggeri de modă şi femei de afaceri. Designerul de modă Olga Blanc a donat haine chiar de pe raft.

Bloggerul de modă Cristina Surdu a donat piese vestimentare care au cucerit inimile cititoarelor. Natalia Colesnic a donat rochii elegante din propria garderobă. Apoi, Felicia Munteanu, Rusanda Cojocaru, Irena Ionaşcu, Katerina Myan, Felicia Cheibaş, Maria Mihăilă, Oxana Munteanu, Serghei Grigor, Kristina Vixen, Cristina Popovici au onorat cu prezenţa şi au donat haine noi şi din propria garderobă.

 

PC: Lotus Charity Shop
PC: Lotus Charity Shop
PC: Lotus Charity Shop
PC: Lotus Charity Shop
PC: Lotus Charity Shop

Potrivit fondatoarelor Onofrei Tatiana şi Anastasia Timoşencova, urmează să primească haine şi de la vedete internaţionale. Nu se dau nume, dar, în curând, vom afla. Fetele deja participă activ în acte de caritate din banii care s-au colectat.

 

Gheorghe ne spune o poezie, Doamne cit de dragut, venim in curind si cu alte detalii de la bunica din RUSESTII NOI.

Posted by Tatiana Onofrei on Sunday, October 11, 2015

 

Lotus Charity Shop este un magazin de caritate, destinat procurării hainelor uzate ori noi, iar din banii alocați, 50% se utilizează pentru realizarea diferitelor acte de caritate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente