Protestatarii lui Dodon și Usatîi și-au mutat „orășelul corturilor” pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt

dodon1
Foto: PC: Facebook/Igor Dodon

După ce ieri Renato Usatîi a anunțat că amână mitingul din 4 octombrie planificat împreună cu PSRM pentru a evita eventuale provocări, corturile protestatarilor au fost mutate în plină stradă, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Ambii lideri ce conduc protestele în „orășelul Victoriei” instalat încă din 24 septembrie în fața Parlamentulu, atât Igor Dodon, cât și Renato Usatîi, au postat pe paginile lor de Facebook mesaje însoțite de imagini video prin care susțin că merg înainte cu mișcarea lor și că acesta e doar începutul.

Usatîi susține că li s-au mai înlăturat încă o sută de oameni și împreună cu aceștia în noaptea de vineri spre sâmbătă și-au mutat orășelul în plină stradă, pe motiv că nu ar vrea să distrugă peluzele din fața Parlamentului.

În rezultat, poliţia a închis bulevardul Stefan cel Mare si Sfânt pe porţiunea dintre străzile Serghei Lazo şi Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

Duminică, 4 octombrie, urmau să aibă loc două acţiuni de protest de amploare. Prima a fost planificată de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr”, iar a doua de Partidul Socialiştilor şi Partidul Politic „Partidul Nostru”.

 

dodon3
PC: Facebook/Igor Dodon
PC: Facebook/Igor Dodon
PC: Facebook/Igor Dodon

Это было правильно. И это только начало …Хорошая все-таки у нас команда! Спасибо ребята.

Posted by Dodon Igor on Friday, October 2, 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente