(video) Doi tineri din Chișinău, reținuți în timp ce vindeau 4 kg de marijuana

Рисунок11-700×352
Foto: Reţinuţi în flagrant cu 4 kg de marihuană prelucrată

Forțele de ordine au identificat o grupare criminală, care comercializa substanțe narcotice şi psihotrope pe teritoriul Chișinăului. Astfel, în urma acţiunilor speciale de investigaţii, poliţiştii au demascat cu succes schemele criminale de punere în circulaţie a drogurilor în proporţii deosebit de mari.

Potrivit datelor acumulate până în prezent, figuranţii grupării s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 27 ani, domiciliaţi în Capitală, care ar fi fost implicaţi activ în comercializarea şi transportarea drogurilor atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât şi peste hotare.

În context, poliţiştii, de comun cu angajaţii Procuraturii sectorului Botanica, au demarat achiziţii de control în vederea stabilirii şi acumulării probelor concludente, ce demonstrau direct activitatea criminală a bănuiţilor. Respectiv, în urma acestor acţiuni planificate, indivizii au fost reţinuţi în flagrant delict, comercializând 4 kg de marijuană prelucrată.

Totodată, ofiţerii de investigaţii au depistat în urma percheziţiilor banii marcaţi, anterior transmişi de poliţişti în cadrul achiziţiilor de control. Drogurile au fost sigilate la faţa locului conform procedurii prevăzută de lege, iar persoanele au fost încătuşate şi escortate la inspectorat pentru audieri.

Pe marginea acestui caz a fost dispusă pornirea urmării penale pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari, care prevede închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente