(foto) Ardei umpluți cu marijuana pentru un tânăr deținut de la Penitenciarul din Cahul

ardei
Foto: PC: penitenciar.gov.md

Tentativa de transmitere a ardeilor ce conțineau droguri pentru tânărul aflat în detenție a avut loc ieri, 19 august, în jurul orei 15.00.

În timpul verificării coletului cu produse alimentare, oamenii legii au depistat o pungă cu ardei umpluți în care se afla și un pachețel cu o substanță de culoare verde, asemănătoare cu marijuana.

Coletul a fost adus de către o minoră și era destinat unui tânăr deținut în vârstă de 27 de ani care a fost condamnat la 14 ani de privațiune de libertate.

Cazul a fost documentat, iar materialele acumulate au fost transmise colaboratorilor Inspectoratului de Poliție din Cahul pentru efectuarea acțiunilor de anchetă.

Totodată, în cadrul unui șir de percheziții inopinate, angajații serviciilor specializate au ridicat din celulele deținuților aflați în custodia Penitenciarelor nr. 1-Taraclia, nr. 5-Cahul, nr. 9-Pruncul, nr. 11-Bălți, nr. 13-Chișinău și nr. 16-Pruncul și alte obiecte sau substanțe interzise, precum: 27 de telefoane mobile și 12 accesorii pentru acestea; două reșouri electrice, 5 kg de materie primă solidă pentru prepararea băuturilor alcoolice și 1,5 litri de băutură alcoolică „basamac”.

 

PC: penitenciar.gov.md
PC: penitenciar.gov.md
PC: penitenciar.gov.md
PC: penitenciar.gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente