Aleg cariera IT – Care sunt sfaturile unei tinere cu o experiență de 12 ani în domeniul IT

atic1
Foto: PC: Captură foto #diez

Și-a dorit o carieră în domeniul IT încă din copilărie, când a descoperit calculatorul. După absolvirea liceului, Natalia a devenit studentă în cadrul facultății de Informatică de la Universitatea de Stat. La vârsta de 19 ani a obținut primul job.

După ce a lucrat în cadrul mai multor companii, tânăra și-a dorit să fie parte a unei echipe care furnizează produse soft. La scurt timp, Natalia a devenit manager de programe în cadrul companiei „QSystems”.

În timpul liber, tânăra studiază limba chineză, face sport și citește. Natalia a recunoscut că va continua să activeze în domeniul IT.

Ea îi îndeamnă pe tineri să studieze la o facultate în domeniul IT și are câteva sfaturi pentru cei care sunt la început de cale.

Materialul este realizat în cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, implementată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015.

Alătură-te grupului Aleg Cariera în IT pe Facebook pentru a afla informație utilă despre specificul și avantajele activității în domeniul IT, perspectivele de carieră, direcţiile pe care le poți urma, instituţiile în care poți face studii IT, acțiunile pe care trebuie să le întreprindă tinerii care studiază specialităţi IT pentru a-şi mări şansele de angajare la absolvire.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente