Kaufland trece Prutul și face angajări. Vezi ce posturi sunt vacante

2011-09-kaufland-betrug
Foto: PC: poland24.by

Cel mai mare grup de retail din Europa, compania germană Kaufland, urmează să deschidă o reţea de hipermarketuri și în R. Moldova.

Anunţul a fost făcut de către primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă. Potrivit edilului, primele magazine vor apărea la Chişinău. În total, ar urma să fie create peste 1.000 de locuri de muncă. „O să avem o întâlnire cu directorul companiei la Primărie pe data de 2. Nu vrem să anticipăm evenimentele, aşteptăm anunţul din partea companiei. În cazul în care reuşim, va fi, cred, cel mai frumos cadou de Hram”, a subliniat edilul.

Odată cu extinderea în Republica Moldova, rețeaua Kaufland a publicat și lista posturilor vacante. „Suntem mai mult decât un retailer internațional de succes: suntem angajatorul care formează din mulți colegi o echipă, angajatorul care transformă joburile în locuri de muncă sigure și garantează astfel satisfacție deplină. Ceea ce ne deosebește este promisiunea pe care ne-am asumat-o ca angajator: oferim angajaţilor siguranţă şi bucuria de a lucra împreună, precum şi satisfacţia personală ce rezultă de aici! Acest angajament ne influenţează acţiunile zilnice şi este promisiunea noastră faţă de toţi cei care fac parte din echipa Kaufland”, se arată în mesajul companiei.

Astfel, cei care sunt interesați pot aplica la unul din posturile vacante menționate mai jos:

– Asistent Manager;
– Funcționar Achiziții;
– Expander Junior;
– Trainee Departament Conducere;
– Șef Raion Food/Non-Food;
– Manager Magazin;
– Lucrător comercial (part-time/full-time);
– Casier.

Cei interesați pot să se înscrie pentru un post vacant la Kaufland online sau o pot face direct la Târgului de Cariere care va avea loc în data de 2 și 3 octombrie la Chișinău. Mai multe detalii despre eveniment poți citi aici.

Reamintim că, anunțul privind extinderea rețelei de hipermarketuri Kaufland în Moldova a fost făcut încă în luna aprilie a acestui an. Atunci, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a avut o întrevedere cu Marco Hössl, director general al Companiei „Kaufland România”. Discuția s-a axat pe posibilitatea atragerii unor investiții în Chişinău, reprezentanții companiei exprimând intenția de a deschide unul sau mai multe magazine „Kaufland” în capitala Republicii Moldova. Mai multe detalii puteți citi aici.

Cu o reţea de 102 hipermarketuri cu preţuri mici în România şi unul dintre cei mai mari angajatori privaţi cu aproximativ 15.000 de salariaţi, „Kaufland România” face parte din reţeaua germană „Kaufland”. La nivel internaţional, lanţul de hipermarketuri „Kaufland” este prezent în şapte ţări europene, cu un total de 1.100 de magazine în ţări precum Polonia, Cehia, România, Bulgaria şi Croaţia şi aproape 200.000 de angajaţi.

Veronica Railean

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente