Un raton neînsuflețit și uitat de serviciile de protecție a animalelor a devenit subiectul glumelor din Toronto

18
Foto: PC: Twitter

Acum câteva zile, în Toronto a avut loc un incident neplăcut pentru cei care susțin protecția animalelor. Acesta i-a dezamăgit oarecum pe canadieni de rapiditatea serviciilor de protecție a prietenilor noștri mai mici.

Pe străzile din Toronto a fost văzut un raton neînsuflețit, iar din cauza că serviciile au reacționat extrem de lent la notificările canadienilor, bietul animal a devenit subiectul unor glume pe Twitter. Reacțiile internauților au fost diverse – cineva zicea că acesta putea fi aruncat la gunoi, că lumea este prea sensibilă la asemenea subiecte, însă canadienii nu au lăsat brațele în jos, ci au adunat lumânări, flori, foi cu mesaje de doliu lângă corpul ratonului. De asemenea, au plasat alături o cutie cu un mesaj foarte ironic, care spunea următoarele „Autoritățile probabil vor înlătura corpul acestui micuț doar dacă vor fi adunate destule fonduri. Vă rugăm să faceţi donaţii ca bietului să-i fie organizată o înmormântare decentă”.

 

După aproximativ 12 ore de glume, serviciile de protecție a animalelor au venit să ia corpul ratonului. Totuși, glumele nu au încetat. A doua zi, deja a apărut schița de cretă pe locul unde corpul ratonului stătuse atâtea ore. De asemenea, cineva reușise să-i facă și un cont de Twitter, unde s-au adunat circa șapte mii de followeri, care susțin ironia în adresa serviciilor de protecție socială, dar și glumele sarcastice făcute de acest cont în adresa altor subiecte și personalități.

 

De asemenea, glumele au continuat și la Expoziția Națională Canadiană din Toronto, unde un artist a creat o sculptură din unt în memoria ratonului neînsuflețit.

 

Vezi mai jos cum a decurs istoria ratonului neînsuflețit.

 

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente