Horoscopul lunii august 2015: De cine să te îndrăgostești la sfârșit de vară

zodii
Foto: Zodii PC: antena3.ro

A venit rândul lunii august să joace rolul de lună-vedetă a sezonului de vară. Astrele și Planetele ne aduc în această lună multe surprize, realizări și schimbări. Să vedem care sunt prezicerile.

Leu

 

PC: studentie.ro

Dragoste și cuplu: Luna august poate să genereze situații neobișnuite, să aducă Leilor alte evoluții decât cele așteptate și, în unele cazuri, altele decât cele dorite. Iubirea și relațiile sunt în centrul atenției. Această perioadă tinde să producă circumstanțe din care ai ceva de înțeles sau de învățat pentru o mai bună funcționare a cuplului în viitor, sau să te pregătească pentru o decizie ori o alegere. Este timpul unei schimbări de atitudine. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă este să încerci să te detașezi de orgolii și egocentrism și să îți evaluezi relațiile cu răbdare, modestie și înțelepciune.

Carieră și bani: La începutul lunii, nativii din zodia Leu au parte de prestanță și autoritate, își întăresc ambiția și abilitățile administrative. Eficiența crește, recuperezi întârzierile, apar proiecte noi. Începând cu 11 august, Jupiter, care te-a însoțit un an de zile, părăsește Leul. Oportunitățile nu mai apar chiar la tot pasul, iar unele perspective, hiperbolizate în ultimele 12 luni, revin la dimensiunile normale. O reevaluare a obiectivelor ar fi binevenită. Parteneriatele Leilor necesită acum mai multă atenție.

Sănătate: Condiția fizică a Leilor este destul de bună în august 2015. Ai foarte multă energie, care trebuie consumată prin mișcare sau activități fizice intense. Ești însă vulnerabil/ă în fața tentațiilor, iar dacă e să apară neplăceri de sănătate, ele se datorează mai ales exceselor și imprudențelor. Este bine să cultivi armonia în relații, fiindcă dezacordurile te afectează mai mult decât îți imaginezi.

 

Fecioară

 

PC: mayra.ro

Dragoste și cuplu: Situația se încurcă sau rămâne încurcată. Trebuie să ai răbdare. Ceea ce le lipsește Fecioarelor în viața sentimentală în august 2015 este obiectivitatea, onestitatea, libertatea de alegere sau de acțiune. Chiar dacă, pe plan sentimental, luna august nu este cea mai bună pentru nativii acestei zodii, perioada următoare va fi foarte însemnată pentru relațiile Fecioarelor, care promite dragoste, strângerea legăturilor sufletești, dar și multe provocări.

Carieră și bani: În acest domeniu, prima parte a lunii este bună, a doua foarte bună, iar a treia excepțională, cu mare potențial de succes, recunoaștere și avansare socială sau ierarhică. În luna august, trebuie să îndrăznești mai mult și ți se vor dezvălui noi orizonturi de dezvoltare, progres și împliniri, inclusiv financiare. Trebuie să fii foarte atent/-ă cu banii.

Sănătate: Venus îți poate aduce neplăceri de natură renală, dermato-venerică, ginecologică sau care au de-a face cu circulația venoasă, nivelul zahărului în sânge, intoxicațiile și dependențele. Energia Fecioarelor crește treptat, atingând un maximum în ultima parte a lunii.

 

Balanță

 

PC: alvarovidente.webnode.es

Dragoste și cuplu: La începutul lunii se poate să ai aspirații înalte, să simți o atracție mărită pentru cineva care se bucură de notorietate, putere sau poziție, ori să se creeze o legătura între carieră și relații. Este o perioadă oarecum stresantă, dar foarte incitantă. Este posibil să reîntâlnești pe cineva din trecut, iar asta s-ar putea să nu fie singura surpriză pe care ți-o rezervă luna august.

Carieră și bani: Lucrurile nu merg mereu conform planului. Uneori simți că bați pasul pe loc, alteori că nu ai poftă de muncă. Nu este exclus să te răzgândești sau să îți schimbi domeniul în care activezi. Oricât de întortocheată ar fi luna august, dacă vrei cu orice chip să întreprinzi ceva, nimic nu te poate opri. Cel mai important este să-ți fixezi niște obiective clare. În plan financiar, se deblochează ceva, dar situația nu este încă atât de bună precum ți-ai dori.

Sănătate: În această lună, Balanțele vor simți o oboseală. Subiectul sănătății rămâne sensibil pentru o bună bucată de vreme, din cauza că Jupiter, stăpânul casei bolilor Balanței, intră, pe 9 august, într-o casă nefavorabilă, unde va primi aspecte nefavorabile timp de aproximativ un an. Ia-ți o vacanță, odihnește-te, relaxează-te, îngrijește-te!

 

Scorpion

 

PC: voceadincastel.ro

Dragoste și cuplu: În luna august sunt puse în evidență cele mai sensibile, delicate și importante aspecte ale vieții relaționale. Probabil, la un moment dat, va trebui sa iei niște decizii, dar nu luna asta. Această perioadă este sortită analizei, iar întâmplările prin care vei trece, chiar dacă nu-ți vor fi mereu pe plac, sunt menite să te ajute să înțelegi mai bine cum stai și ce vrei, de fapt. O atitudine excesiv de pasională te-ar putea întârzia în acest proces de înțelegere.

Bani și carieră: Prima parte a lunii august poate fi productivă pentru Scorpioni, dar este bine să cheltuiești moderat, ba chiar să economisești. Este posibil să reapară în atenție o propunere de colaborare mai veche. Totodată, mai poate fi vorba despre exprimarea talentelor și a creativității, despre popularitate și succes. Nu ar fi de mirare să începi să te gândești cum ar fi să-ți orientezi cariera către un domeniu care te pasionează.

Sănătate: Începutul lunii august nu îi găsește pe Scorpioni în cea mai bună formă, însă începând din 9 august, apare un surplus de forță și energie. Totuși, sănătatea trebuie supravegheată cu atenție până spre finele lui septembrie 2015. Îți face bine să citești, să călătorești, să socializezi, să intri în contact cu persoane tonice și cu un larg orizont cultural.

 

Săgetător

 

PC: enciclopediainterzisa.blogspot.com

Dragoste și cuplu: Prima săptămână din august promite să fie memorabilă pe plan sentimental. Evenimentele relaționale complexe, semnificative, din luna iulie, aduc unele concluzii sau deznodăminte. Această perioadă va fi una interesantă, totul devenind mai vizibil, mai oficial și mai pragmatic.

Bani și carieră: Între 7 și 27 august, lucrurile vor merge spre direcția în care îți dorești. Săgetătorii vor avea parte de multe oportunități, li se va facilita progresul, realizările și succesul. Prin urmare, este momentul sa pedalezi cu toată puterea, fiindcă în august poți ajunge departe, iar în curând vor veni și recompensele financiare.

Sănătate: În această lună, sănătatea ți-ar putea da unele bătăi de cap. Trebuie să ai grijă de tine și să te ferești de excese și imprudențe, deoarece pot apărea diverse conflicte și accidentări. Ar fi bine să acorzi mai mult timp sănătății. Îți face bine să citești, să călătorești și să socializezi.

 

Capricorn

 

PC: tabu.realitatea.net

Dragoste și cuplu: În august, ești predispus/-ă la obstacole, complicații și felurite griji legate de relație sau partener/-ă. Devii mai greu de abordat sau de mulțumit și îți faci probleme din lucruri mărunte, cărora altădată nu le-ai fi dat importanță. Această perioadă este favorabilă analizei și încercărilor de a pătrunde mai adânc în mintea partenerului, de a-l cunoaște și a-l înțelege mai bine.

Carieră și bani: S-ar putea să te agiți pentru un partaj, o moștenire sau o retrocedare, pentru un împrumut, o sponsorizare, o finanțare sau altele asemănătoare. Este posibil și să faci o achiziție sau o investiție. Indiferent de caz, lucrurile se pot complica, așa că gândește-te bine și nu te grăbi!

Sănătate: Rezistența fizică a Capricornilor este bună în august 2015, dar nu dau pe-afară de energie și exuberanță. Nici moralul nu este strălucit în această perioadă. Capricornii au o tendință către anxietate, teamă și neliniște sufletească. Îți este greu să te relaxezi, dar dacă ești conștient/-ă că trebuie, reușești să îți impui câte o pauză de relaxare.

 

Vărsător

 

PC: cefacemimi.ro

Dragoste și cuplu: Mijlocul lunii august este perioada cea mai bogată în evenimente, care pot provoca complicații, schimbări de registru, de direcție sau decizie, iar asta pe parcursul întregii luni. Echilibrul și armonia sunt dificil de conservat. Împreună cu partenerul/-a, ar fi bine să faceți acțiuni pentru scopuri comune. Dacă nu sunt canalizate corespunzător, există riscul de a se ajunge la conflicte.

Carieră și bani: Luna august este propice pentru a finaliza un proiect mai vechi ori mai dificil, eventual pentru a pune la punct noi strategii pe termen lung. Ar mai fi util să faci un bilanț profesional al ultimilor trei ani și să tragi concluziile cuvenite. Mijlocul lunii deschide o etapă de aproximativ un an de oportunități financiare, care vor putea fi însă fructificate doar cu prudență și simțul măsurii.

Sănătate: Vărsătorii sunt supuși riscului de suprasolicitare, accidentări și afecțiuni acute, inflamatorii sau infecțioase. Totodată, perioada 1-8 august este bună pentru demersuri și acțiuni menite să rezolve o problemă medicală. Pe tot parcursul lunii august 2015 există o predispoziție către încordare psihică. Relaxează-te!

 

Pești

 

PC: newsup.ro

Dragoste și cuplu: Luna august aduce oportunități și oferte amoroase, dar tot ea poate conduce la despărțire, dacă relația este dificilă sau constrângătoare, caz în care lucrează ca un agent eliberator. Până în septembrie 2016, Peștii au noroc în dragoste, dezvoltare armonioasă a relației, eventual oficializarea ei.

Carieră și bani: August 2015 este o lună foarte activă pentru Pești în plan profesional, care scoate în evidență relațiile de lucru, talentul artistic și creativ, inițiativă și autoritate. Se poate să reiei un proiect mai vechi care are legătură cu intelectul, comunicarea și cu obținerea unor venituri suplimentare. Ai multe de rezolvat în plan profesional, așa că ți-ar prinde bine o planificare cât mai strictă a îndatoririlor.

Sănătate: August 2015 este, pentru Pești, o lună potrivită pentru îngrijirea sănătății. Este un moment bun să te ocupi de problemele vechi, de care ai uitat în ultima vreme, să reiei investigațiile, analizele și tratamentele neglijate sau întrerupte etc. Programează-ți mai ales vizitele la ginecolog ori la stomatolog și micile intervenții chirurgicale, dacă ai nevoie de așa ceva. Ai grijă mai întâi de tine și abia apoi de problemele celorlalți.

 

Berbec

 

PC: enational.ro

Dragoste și cuplu: Casa iubirii și a sexului Berbecilor este aglomerată în prima parte a lunii august 2015. E o lună foarte stimulantă erotic și poate aduce Berbecilor povești romantice fabuloase, pasionale și neașteptate. Evită să iei decizii importante la nivel relațional luna aceasta. O reîntâlnire cu o veche iubire nu este exclusă.

Carieră și bani: Pentru Berbeci, august 2015 este o lună a distracțiilor nebune și a vacanțelor de neuitat, dar dacă trebuie să fii la lucru, nicio problemă: te descurci magistral. Dacă te concentrezi, te poți bucura de noroc și de circumstanțe fericite. Câștigi bine, dar poți avea încurcături financiare în colaborări sau parteneriate.

Sănătate: La 7 august 2015 începe o perioadă propice rezolvării problemelor medicale, investigațiilor, tratamentelor, ba chiar și dietelor și ajustării regimului de viață. Ar fi bine să faci sport, să dansezi, să faci plimbări și lucruri captivante care te atrag, te pasionează.

 

Taur

 

PC: nyugat.hu

Dragoste și cuplu: Luna august aduce Taurilor clarificări sau decizii privind unele subiecte rămase nerezolvate. Acestea pot avea tangență cu locuința, familia sau cu anumite probleme personale ale perechii. Începând cu mijlocul lunii august, timp de un an de zile, vei beneficia de un elan pasional sporit și de circumstanțe care favorizează apariția dragostei și intensificarea vieții erotice.

Carieră și bani: În plan profesional, se pare că Taurii se află într-o perioadă de examinare și (re)evaluare. Dacă ai avut unele probleme în parteneriatele de afaceri sau în colaborări, ar fi timpul să analizezi lucrurile rațional și să iei o hotărâre care să așeze situația pe drumul corect. Casa, bunurile imobiliare, bunurile de patrimoniu și cele de folosință îndelungată rămân în centrul atenției Taurilor și necesită o abordare prudentă.

Sănătate: Presiunea este destul de mare, intervalul este riscant, așa că ai grijă de tine și ferește-te de imprudențe. Ar fi bine să te ocupi de problemele de sănătate mai vechi.

 

Gemeni

 

PC: internetbillboards.net

Dragoste și cuplu: În august 2015, se produce o schimbare de tonalitate în viața relațională a Gemenilor. Atitudinea acestora se transformă, treptat, dintr-una pasională, într-una cerebrală, pragmatică, rezonabilă. Viața de cuplu devine mai așezată, tinde mai mult către stabilitate și intimitate. Legăturile de familie se întăresc, iar interesele comune se îndreaptă preponderent spre locuință, activități gospodărești, posesiuni și investiții în bunuri trainice.

Carieră și bani: Luna august favorizează preocupările intelectuale, activitățile manuale, comunicarea și deplasările, chiar dacă acestea devin uneori stresante sau sunt însoțite de încurcături. Dacă ai de pus la punct anumite lucruri cu un colaborator, asociat sau client, este foarte important să relaționezi și să negociezi calm și cu mult tact.

Sănătate: Moralul Gemenilor este bun, dar crește riscul de nervozitate sau suprasolicitare mentală. Sănătatea nu este foarte solidă, iar dacă nu-ți dozezi bine forțele și nu te îngrijești cum trebuie, este posibil să apară unele probleme. Ia aminte la felul cum conduci sau cum mânuiești obiectele ori dispozitivele cu potențial periculos.

 

Rac

 

PC: voceadincastel.ro

Dragoste și cuplu: Luna august promite să fie una importantă în plan relațional. Cel mai probabil, te lămurești în legătură cu o relație sentimentală mai veche sau cu o problemă de cuplu mai veche. Este posibil să depășești o barieră, o temere sau un tabu de natură sexuală sau poate capeți o altă înțelegere, mai înțeleaptă, cu privire la nevoile tale relaționale ori, de ce nu, ale partenerului/partenerei. Chiar dacă este o lună încărcată de senzualitate, păstrează o notă de pragmatism.

Carieră și bani: Este o perioadă când, după caz, poți să câștigi mult, să cheltuiești mult, să investești sau chiar să ai încurcături bănești. Banii te țin în priză și pot dicta chiar anumite schimbări legate de carieră sau de statut. Un alt domeniu important este cel al intelectului și comunicării. Mobilitatea fizică sporește, iar drumurile se înmulțesc.

Sănătate: Sănătatea Racilor ar trebui monitorizată cu luare-aminte începând din a doua parte a lunii august, iar asta pentru o perioadă mai lungă, poate chiar pentru un an. Se recomandă să ai toate controalele la zi, iar dacă apare ceva în neregulă, să ceri și o a doua părere. Starea de spirit, modul cum gândești și stresul au un rol important asupra funcționării organismului.

Sursa: e-astrolog.ro

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente