Astrologia dragostei în cea de-a doua lună de primăvară

collage
Foto: Horoscopul dragostei în aprilie 2015

Află ce ți-a pregătit horoscopul dragostei pentru acest început de primăvară în aprilie.

Dacă vrei un partener sau vrei o schimbare, dacă vrei să-ți întemeiezi o familie sau să îți întărești relația de cuplu, află care sunt șansele să ți se întâmple în această lună.

Berbecul simte dragostea în aer în luna aprilie 2015. Dacă ești încă singur/ă, luna aceasta ai toate șansele să o/îl întâlnești pe domnul/doamna visurilor tale. Dacă ai deja o relație, alianța dintre voi va deveni mult mai puternică și mai romantică. La început de lună este posibil să existe mici tensiuni în relație, dar pe parcursul întregii luni, pasiunea și șarmul tău vor domina relația de dragoste.

Nativii din zodia Taurului au mari șanse ca în această lună, spre sfârșit, să își găsească partener. Dacă ai deja unul, relația va fi una de înțelegere și apreciere. Oricum, dacă te întâlnești cu un bărbat posesiv/femeie posesivă, ai grijă să nu devină omul care să-ți conducă viața.

Gemenii au parte de mult romantism în aprilie 2015, cu mari șanse de aventuri scurte și pasionale. Dragostea te însoțește oriunde și în toate activitățile. Beneficiezi de sprijinul comunității, familiei și partenerului. Foarte posibil să fii suspicioas/ă în ceea ce privește relația ta de cuplu, adică să crezi că partenerul te înșală. Cuplurile căsătorite e posibil să amâne puțin întemeierea unei familii cu copii.

Nativii din Rac vor avea multe posibilități să formeze un parteneriat până pe 21 aprilie 2015. Pentru tine, dragostea este o șansă de a crește în plan profesional. Spre sfârșitul lunii, dragostea ți se va părea mai mult idealistă. Luna aceasta te bucuri de mai multă libertate în ceea ce privește responsabilitățile de familie.

În aprilie 2015, Leii vor fi dominați de pasiunea sexuală în relație. Oricum, evită să te cerți cu soțul/soţia sau partenerul. Dacă vei călători în viitorul apropiat, este foarte posibil să-ți găsești dragostea peste hotare.

Pentru Fecioară, horoscopul lunii aprilie 2015 arată că sunt mari șanse să existe turbulențe în relație, cu posibilitatea de a rămâne cu inima frântă. Relații noi vor apărea prin intermediul membrilor familiei sau prietenilor și vei face o mulțime de conexiuni sociale, deci, e foarte posibil să apară noi întâlniri.

Horoscopul dragostei în aprilie 2015 pentru Balanță arată mult romantism în relație. Oricum, flexibilitatea și libertatea rămân de bază în relația cu partenerul. Este, de asemenea, o lună excelentă pentru a rămâne însărcinată, în cazul femeilor.

Scorpionul este foarte predispus la relații noi în această lună. Dragostea va fi mai mult o distracție și mai puțin o responsabilitate. Este foarte posibil să te îndrăgostești la locul de muncă.

Luna aprilie 2015, pentru Săgetători, va fi mai mult reprezentată prin petrecerea timpului cu prietenii. Vei găsi dragostea la locul de muncă, iar relația va fi de lungă durată. Dacă există deja un partener, legătura se va fortifica.

Dacă ai trecut printr-o despărțire și ești Capricorn, aprilie 2015 îți surâde pentru găsirea unui partener, deci, ar trebui să începi să te întâlnești cu posibili prieteni. Dacă ești singur/ă de mai mult timp, e foarte posibil ca în a treia săptămână din această lună să găsești persoana potrivită pentru tine.

Pentru Vărsători, luna se anunță cu relații romantice până pe 20 aprilie. Vechile relații se pot reface în această lună și se pot finaliza cu căsnicie. Conflictele dintre tine și partener pot fi din cauza carierei, de aceea, este bine să faci un compromis.

Dragostea poate fi imprevizibilă în aprilie 2015 pentru Pești. Dacă ești singur/ă, este foarte posibil să trebuiască să-i impresionezi pe părinții viitorului tău partener în această lună. Nu lua decizii majore în ceea ce privește relația cu partenerul, lasă problemele și disputele să treacă așa cum au venit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente