Ion Sturza: „Ura! Avem cel mai geostrategic primar din lume”

sturza.
Foto: PC: expresul.com

Fostul premier, Ion Sturza, este nemulțumit de alegerile pe care le-au făcut locuitorii Chișinăului. Astfel, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, acesta a tratat cu sarcasm rezultatele scrutinului care a avut loc ieri, 28 iunie 2015.

„Deși au avut inițial candidați infinit mai buni ca manageri (Vasile Chirtoca) și infinit mai integri (Oazu Nantoi), chișinăuienii au ales în final dintre ai lor („rusca” Zinaida Greceanîi) și al nostru („europeanul” Dorin Chirtoacă)”, a declarat Sturza pe pagina lui de Facebook.

De asemenea, Sturza a mai menționat că locuitorii au avut de ales între un hârb și o oală spartă. „A fost o alegere dintre un hârb și o oală spartă. Greceanîi, lipsită de personalitate, incapabilă să demonstreze un minim de idei și acțiuni, cu Dodon și Putin pe gât. Și Chirtoacă, primar de opt ani al unui oraș cu o infrastructură la pământ, transport maxi-taxi jegos, corupție cvasitotală și spații verzi acaparate de camarazii politici”, a precizat acesta.

Iar la sfârșit, fostul premier a adăugat că încă două – trei scrutine „geostrategice” și se va alege praful din proiectul de țară Republica Moldova. „Încă două – trei scrutine „geostrategice” și se va alege praful din proiectul de țară Republica Moldova. Sau poate aceasta și se dorește? Cu cât mai rău, cu atât mai bine?! Moldova – o pradă mai ușoară a intereselor obscure, interne și externe, folosită pe post de fată de companie. Dar ce facem cu locuitorii țării?! Cu milioanele de oameni, a căror vină este doar că s-au născut la timpul nepotrivit și în locul nepotrivit”, a încheiat Sturza.

Vă reamintim că în urma alegerilor de ieri, unde lupta s-a dat între Dorin Chitoacă (PL) și Zinaida Greceanâi (PSRM), învingător a ieșit candidatul PL cu 53,54% de voturi, în timp ce candidata PSRM a obținut 46,46% din sufragii.

Silvia Dalnițchi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente