(video) Igor Dodon: Vom depune contestări. Râia liberală se bucură prea devreme

dodon
Foto: PC: Igor Dodon/Captură Privesc.eu

Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că va cere anularea votului din Chișinău și organizarea alegerilor repetate.

„Noi nu recunoaștem rezultatele acestor alegeri. Sunt zeci și sute de încălcări care vor sta la baza contestării rezultatelor alegerilor locale din Municipiul Chișinău. Acest lucru se referă atât la votarea pentru consiliul municipal, cât și la votul pentru Primarul General”, a declarat liderul PSRM.

Acesta spus că are mai multe dovezi. „La Băcioi, la candidatul liberal acasă, s-au găsit sute de buletine și ștampile „votat”. La ASEM, 450 de buletine au fost aruncate în ultimul moment, pentru că s-au numărat oamenii care au intrat la secția de votare. Și astfel de cazuri demonstrează că râia liberală care acum se bucură, se bucură prea devreme. De aceea, stimați chişinăuieni, vă promit că noi vom lupta pentru votul pe care ni l-ați acordat. Să nu credeți că noi vom lăsa mâinile în jos. Mâine la prima oră vor fi sistematizate toate încălcările și vor fi depuse contestări pentru a anula alegerile în mai multe secții de votare din Chișinău și, de ce nu, poate alegeri repetate pe municipiu”, a mai adăugat Dodon.

Potrivit președintelui Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, votul din Chișinău a demonstrat clar că principala forță de opoziție în Chișinău sunt socialiștii, în pofida faptului că s-au unit Plahotniuc, Filat și Voronin alături de Ghimpu împotriva lui Greceanîi.

Dodon a ținut să transmită și un mesaj pentru Chirtoacă. „Vreau să-i transmit maidanezului liberal Chirtoacă de la Colonița să nu se bucure prea devreme. Serviți șampanie astăzi, cât mai sunt bulbuci în ea. Să vedem ce va fi mâine, poimâine. Noi vom lupta împotriva maidanezilor, unioniștilor și oligarhilor”, a conchis liderul PSRM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente