AIESEC Chișinău: Învață engleza conversațională cu șase tineri internaționali

Cover-ENable
Foto: PC: AIESEC Chisinau

Astăzi, 29 iunie, AIESEC Chișinău deschide înregistrările pentru toți doritorii de a participa în cadrul unui curs de patru săptămâni de limbă engleză conversațională, care va fi facilitat de către șase tineri internaționali și în parteneriat cu centrul de limbi europene „Oratorica”.

Proiectul ENable reprezintă o școală de vară destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani. În cadrul acesteia, participanții vor avea ocazia să-și perfecționeze engleza conversațională prin intermediul a peste 15 tematici de discuție, care vor fi facilitate de către șase tineri internaționali veniți din țări precum: Polonia, Grecia, China, Pakistan și Tunisia. Printre aceste tematici se numără subiecte precum: „academic writing style and spoken English – do’s and don’ts”, „develop a habit in your spare time”, „ Maverick and teamwork” etc. Proiectul se va desfășura pe o perioadă de patru săptămâni, începând cu data de 27 iulie.

Motivele pentru care ar trebui să devii participant al acestui proiect sunt următoarele:

# Vei avea ocazia să-ți perfecționezi engleza conversațională și să obții un vocabular mai bogat;
# Vei interacționa cu tineri internaționali și vei avea ocazia să cunoști noi culturi, chiar aici, la noi acasă;
# Vei cunoaște mai multe despre cultura chineză, poloneză, greacă etc.
# Îți vei dezvolta abilitățile de public speaking;
# Networking cu alți tineri dornici de a se dezvolta;
# Utilizarea eficientă a timpului liber.

În secolul în care lucrurile evoluează atât de rapid, iar granițele par să devină transparente, mai ales din cauza spațiilor virtuale de comunicare, cunoașterea limbii engleze nu mai este un capriciu, ci devine o necesitate. Importanța cunoașterii limbei engleze devine una majoră, întrucât este cunoscută, cel puțin la nivel de bază, de aproape o treime din populația globului.

Dacă dorești să-ți perfecționezi nivelul de comunicare în limba engleză, să obții mai multă încredere în propriile forțe, dar și să interacționezi cu tineri din toate colțurile lumii, te îndemnăm să te înregistrezi la cursul de patru săptămâni de engleză conversațională.

Formularul de aplicare îl poți găsi aici.

Taxa de participare constituie 300 lei și va fi utilizată pentru imprimarea certificatelor, pentru asigurarea pauzelor de cafea și întreținerea platformei pentru participanții ENable.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ul organizației: www.aiesec.md, dar și pe pagina de Facebook a acesteia: https://www.facebook.com/chisinau.aiesec.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente