Cea de-a XII-a ediție UpGreat cu tematica Jurnalism se va desfășura în perioada aprilie - mai, iar aplicările sunt deschise pentru toți liceenii interesați de acest domeniu, până pe data de 22 martie.

De data aceasta, în cadrul proiectului UpGreat, elevii din clasele liceale vor avea posibilitatea să descopere și să învețe arta jurnalismului. În exclusivitate, managerul proiectului este binecunoscuta jurnalistă, moderatoarea emisiunii „Interpol”, dar și fondatoarea companiei „Media Sapiens”, Natalia Morari. Ea este persoana care elaborează agenda proiectului, dar și se asigură că sesiunile și trainingurile vor fi livrate de cei mai buni specialiști din domeniu, pentru ca participanții UpGreat să aibă parte de sesiuni calitative și informative.

Beneficiile participării în cadrul proiectului sunt următoarele:


# acumularea cunoștințelor în domeniul jurnalismului;
# interacțiunea cu specialiști în domeniu și reprezentanți ai diferitor companii;
# dezvoltarea abilităților de public speaking;
# oportunitatea de a vizita sediul unor instituții mass media din capitală;
# networking cu alți tineri dornici de a se dezvolta;
# utilizarea eficientă a timpului liber;
# orientare profesională;
# îmbunătățirea mecanismului de generare a ideilor;
# oportunitatea de a elabora propriul reportaj video și articol la finele proiectului.

Taxa de participare constituie 150 lei și va fi utilizată pentru imprimarea certificatelor, pentru asigurarea pauzelor de cafea și întreținerea platformei pentru participanții UpGreat.

Mai multe detalii despre proiect, găsiți aici,  iar pentru a aplica, accesaţi: http://chisinau.aiesec.md/aplica-upgreat-jurnalism/

UpGreat este un proiect marca AIESEC Chișinău, destinat elevilor claselor liceale, ajuns la cea de-a XII-a ediție.