(video) Natalia Morari revine cu INTERPOL. Detalii despre noua sa emisiune

10676158_904972062866889_4549604427720662605_n
Foto: PC: Facebook/INTERPOL

Jurnalista Natalia Morari revine în luna martie pe micile ecrane cu un nou produs media. Viitoarea emisiune, „INTERPOL”, va debuta la 12 martie cu începere de la ora 21.00, la postul de televiziune TV7. Natalia Morari ne-a divulgat mai multe detalii privind formatul și caracterul emisiunii pe care urmează să o modereze în scurt timp.

„Emisiunea INTERPOL va avea formatul de interviu. Multă lume se întreabă de ce INTERPOL, asta de fapt este abrevierea de la „INTERviuri POLitice”, dar am decis să fac și o aluzie la actualitatea zilei, atâta timp cât Interpolul nu vine la noi, o să fac eu ceea ce e în puterile mele. Voi încerca să-i scot pe politicieni la mai multă sinceritate, dacă e posibil, dar nu e un format de talk show, dezbateri, ci de interviu, iar în emisiune voi fi doar eu și invitatul meu”, ne-a declarat Natalia.

Potrivit acesteia, emisiunea va apărea pe sticlă în ziua de joi și va fi în două limbi: română și rusă, în dependență de limba vorbită de invitatul său. Ce ține de numele primului invitat, acesta este învăluit de mister. „Deja am numele primului meu invitat, dar deocamdată nu pot să deschid parantezele”, a menționat Natalia.

 

11024755_1548355158768025_5876634001762838874_n

 

Totodată, jurnalista ne-a declarat că influența spectatorului în timpul emisiunii, care va fi în direct, va fi una minimală. „Toată interacțiunea cu spectatorii o las pentru emisiunea Politica și nu din motiv că nu-mi pasă de părerea oamenilor, dimpotrivă. Voi avea interacțiunea prin intermediul paginii noastre de Facebook, probabil voi colecta întrebări de acolo, dar mesaje în direct nu voi avea din simplul motiv că vreau ca toată atenția să fie pe invitatul meu și atmosfera să fie destul de concentrată pe invitat. Eu vreau să-i descopăr pe oameni, oameni noi și să lansez idei noi în spațiul public. Printre invitați, bineînțeles, vor fi și politicieni, oameni de afaceri și vreau să-i scot în față pe acei care sunt mai puțin cunoscuți, dar care au idei și ar putea să ne schimbe pe noi ca societate. Acesta este scopul meu”, a încheiat Natalia.

Emisiunea INTERPOL va fi o producție TV a companiei „Media Sapiens”, fondată în 2012 de jurnalista Natalia Morari. De asemenea, Natalia ne-a anunțat că relansează, începând din 2 martie, emisiunea de dezbateri „Politica” pe care o moderează deja de doi ani împreună cu analistul politic Igor Boțan. Aceasta va apărea pe micile ecrane de trei ori pe săptămână și rămâne în formatul de dezbateri.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente