Până pe 26 iunie te mai poți înscrie la Școala internațională de vară de la București

bucharest
Foto: PC: Facebook/ Bucharest Summer University

Până pe 26 iunie te mai poți înscrie la Școala internațională de vară Bucharest Summer University, un program educaţional internaţional de renume, ajuns deja la cea de-a 11-a ediţie, ce îşi propune dezvoltarea perspectivelor participanţilor prin dialog şi dezbateri cu specialişti atât din mediul academic, cât şi din mediul de afaceri.

După oportunitatea oferită studenţilor de la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat) de a obţine o bursă integrală, putând astfel să devină parte a şcolii internaţionale de vară Bucharest Summer University în mod gratuit, pe baza celor mai bune eseuri trimise, echipa organizatoare doreşte să reamintească tuturor potenţialilor participanți că şi ei mai au încă timp până pe data de 26 iunie, pentru a-şi obţine biletul de participare la evenimentul educaţional, prin intermediul metodei de aplicare partial/total payment.

Cea de-a unsprezecea ediție a şcolii de vară „Bucharest Summer University” propune participanților o temă interesantă: „Antreprenoriatul și mediul de business agroalimentar în economia globală” (en.„Entrepreneurship and agrobusiness intentions in the global economy”).

Anul acesta, organizatorii își doresc să formeze cea mai tare echipă, alcătuită din 55 de studenţi, iar prin tema abordată în această ediţie să îi familiarizeze pe toţi participanţii cu conceptele fundamentale din domeniu, dar mai ales să le dezvolte interesul în ceea ce priveşte mediul de agrobusiness.

După cum a fost prezentată şi până acum, şcoala de vară Bucharest Summer University oferă ocazia participanţilor săi de a-şi face noi prieteni internaţionali, de a învăţa de la o parte din cei mai buni specialişti din domeniu şi de a se bucura de numeroase activităţi distractive şi culturale.

Programul complet al activităților din vară poate fi vizualizat pe site-ul www.bsu.ase.ro, secțiunea Program. Accesând această opțiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locațiilor și activităților pregătite, aflând astfel mai multe detalii despre modul cum își vor petrece timpul în această vară.

Bucharest Summer University este cel mai important proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților, care se va desfășura în perioada 9 – 23 august 2015, cu mentoratul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului și în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Alte detalii despre eveniment, modalităţile de înscriere şi activităţile organizate în acest an sunt disponibile pe site-ul oficial, menționat mai sus sau la adresa de mail: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente