(video) Trei tineri au jefuit și au amenințat cu un cuțit un taximetrist din Chișinău

de-ce-in-chisinau-activeaza-tot-mai-putini-taximetristi-1415796535
Foto: PC: jurnal.md

Trei tineri au fost reținuți pe „urme fierbinţi”, după ce ar fi atacat un taximetrist pe stradă, deposedându-l de bani şi alte bunuri materiale. Incidentul a avut loc în sectorul Râşcani al Capitalei, iar poliția a fost imediat alertată în jurul orei 23.00, de către victimă.

În timpul intervenției forțelor de ordine, bănuiții au opus rezistență, încercând să fugă de la locul faptei. Aceștia au fost imobilizați, încătușați şi escortați la inspectoratul de sector pentru audieri. Ei s-au dovedit a fi originari din raioanele Soroca şi Donduşeni, cu vârstele cuprinse între 20 şi 25 ani, domiciliați temporar în Capitală. În cadrul procesului penal de documentare, indivizii şi-au recunoscut cu lux de amănunte intenţiile şi acţiunile. Aceștia au deposedat taximetristul în vârstă de 28 ani, de mijloace financiare în sumă de aproximativ 500 lei, un telefon mobil şi un video registrator, după ce i-ar fi pus cuțitul la gât. În pofida acestui fapt, victima a reușit să alerteze echipajele poliției 902.

Actualmente ei se află în custodia poliției capitalei şi sunt cercetați penal pentru atac tâlhăresc. Astfel, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 până la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente