(foto) Idei de cadouri pentru prietenii tăi în jocul „Secret Santa”

santa
Foto: Idei de cadouri pentru Secret Santa, PC: pichost.me

„Secret Santa” sau „Moșul Secret”, un joc inspirat din filmul „Pay it Forward”, este un joc abordat de un număr din ce în ce mai mare de companii și oficii private, pentru a îmbunătăți relațiile dintre angajatori și angajați, precum și de a-i face pe toți să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă.

#diez vine cu o serie de idei, care ar putea fi folosite pentru cadoul tău în cadrul acestui joc. Pe lângă biletele la concerte, gift-carduri și vouchere, în acest articol găsești idei creative și dulci pentru toate tipurile de prieteni pe care îi ai.

#1. Pentru cei cărora le place să gătească: o răzătoare și o bucată de cașcaval.

 

PC: allthingsthrifty
PC: allthingsthrifty

 

#2. Pentru toți iubitorii de dulciuri: un borcan cu lemn dulce. Dacă prietenii tăi nu sunt mari fani de asemenea dulcegării, poți înlocui lemnul dulce cu alte tipuri de bomboane, biscuiți sau, de ce nu, vreo jucărie de pluș sau careva produse de care crezi că ar avea nevoie prietenul tău secret.

NB! Colorează capacul și borcanul în culori de Crăciun. O poți face cu guașă. De asemenea, găsește fire colorate de ață și adaugă o mică felicitare și un nasture, ca în imaginea de mai jos, pentru un plus de culoare.

 

PC: cateredcrop
PC: cateredcrop

 

#3. Și iarăși, pentru iubitorii de dulciuri – gătește biscuiți sub forma unor luminițe de Crăciun. Pentru a obține culoarea necesară, cumpără câteva tipuri de coloranți, pe care îi poți adăuga în bucăți separate de aluat, pe care-l gătești după rețeta preferată. Apoi, cu o formă specială, sau cu un cuțit, faci forma necesară pe aluat. Mai jos, găsești o idee cum să împachetezi acești biscuiți colorați.

 

PC:
PC: The Partiologist
PC:
PC: The Partiologist

 

#4. Cutia Pandorei umplută cu M&Ms-rui, Skittles și alte ciocolate. Dacă nu găsești o cutie ca în imagine, ia o cutie obișnuită de la pantofi sau de la ciocolate (depinde de bugetul pe care ți-l permiți pentru Secret Santa), și poți să pui în ele pachețele colorate/pliculețe handmade/gogoașe de polietilenă umplute cu tot felul de bomboane, pe care crezi tu că ar dori să le guste prietenul tău secret.

 

PC: Lookie what I did
PC: Lookie what I did

 

#5. Pentru cei cu unghii! Că tot e timpul sărbătorilor, asemenea cutii cu daruri ai putea găsi în magazinele de specialitate sau la comandă din broșurile de cosmetice.

 

PC: runningwscissorsstamper
PC: runningwscissorsstamper

 

#6. Pentru cei care iubesc căldura sărbătorilor de iarnă – o pereche de ciorapi de lâniță. Dacă ai capacitățile și talentul necesar de a împleti ciorapi, nu ai decât să afli măsura piciorului persoanei căreia îi vei face cadou și împletește-i. O altă variantă ar fi să procuri o pereche de ciorăpei de la Mara Woman. Pe pagina lor, vei găsi modele diferite la prețuri accesibile.

 

PC: Mara Woman/ Facebook
PC: Mara Woman/Facebook

 

#7. Pentru cei care profită de lumină – o lanternă! Pentru un plus de culoare, schimbă cutia lanternei cu o felicitare colorată și unică și adaugă un mesaj special, cum ar fi în imaginea de mai jos – „Fie ca zilele tale să fie pline de bucurie și lumină!”

 

PC: A Thrifter in Disguise
PC: A Thrifter in Disguise

 

#8. Plapume cu mesaje haioase. Plapumele mereu vor rămâne un cadou frumos pentru acest timp friguros. Poți să le mai parfumezi cu mirosul tău preferat de parfum, ca să rămână mereu asocierea dintre plapumă și parfum cu tine.

 

PC: Jacolyn Murphy
PC: Jacolyn Murphy

 

#9. Un dezinfectant pentru mâini rebranduit. Schimbă logoul și aplicația de pe ambalaj cu o imagine proprie. Mai jos, vei observa că pe ambalaj este prezent jocul de cuvinte dintre Santa și Sanitazer. Lasă-ți imaginația să zburde și creează aplicații noi și frumoase pentru cadoul tău.

 

PC: Jen's Happy Spot
PC: Jen’s Happy Spot

 

#10. Dacă ai prieteni ce se ocupă cu fotografia, ai putea să le dăruiești orice, pornind de la brelocuri tematice, până la obiective super-dotate. Ultimele, însă, costă prea scump, iată de ce sugestia #diez este să procuri o cană-obiectiv, care ar putea servi și drept suport pentru pixuri în birou.

 

PC: Photo Jojo
PC: Photo Jojo

 

#11. Dăruiește un joc de societate persoanelor pasionate de ele. Topul celor mai populare jocuri, îl găsești aici.

 

Tinerii joacă Munchkin
Tinerii joacă Munchkin

 

#12. Dăruiește un ghid turistic persoanelor care iubesc sau urmează să călătorească în această iarnă. Ghidurile turistice sunt utile din toate punctele de vedere – poți afla mai multe pentru școală/universitate în cadrul unui proiect necesar ție sau să înveți viitorul tău traseu turistic.

 

Anastasia și Alexandru călătorind în St. Gallen, PC: Alexandru Lebedev
Anastasia și Alexandru călătorind în St. Gallen, PC: Alexandru Lebedev

 

#13. Găsește produse din magazinele de prin apropiere și asociază-le cu diferite piese. Spre exemplu, în imaginea de mai jos denumirea unei limonade este asociată cu piesa „Simply the best” de Tina Turner. Ai putea să asociezi produsele cu piese, fraze din cărți și filme, pe care le vei scrie frumos drept un mesaj de felicitare.

 

PC: All Things Thrifty
PC: All Things Thrifty

 

#14. Dăruiește un plic cu bomboane. Cumpără un plic obișnuit de la poștă sau crează unul acasă, mai aplică-i niște desene haioase și mesaje de felicitare, iar pe lângă bomboane, #diez te sfătuiește să cumperi un breloc de forma unui buzdugan băieților, iar fetelor – breloc de forma unei copite. Ambele tipuri de brelocuri le poți găsi la prețuri accesibile în piața pictorilor de lângă Teatrul Mihai Eminescu.

 

PC: pootles.co.uk
PC: pootles.co.uk

 

#15. Dăruiește o jucărie specifică logoului companiei la care lucrezi sau caracteristică echipei cu care tu colaborezi. Aceasta poate fi o jucărie de pluș, de ceramică, de plastic. Sau mai bine, dăruiește jucării care ar putea bucura copilul din prietenul tău: o serie de mașinuțe vechi, cubul lui Rubik, o păpușă Barbie, un Mickey Mouse. În acest caz, ai de unde alege.

 

PC: NBC News
PC: NBC News

#diez îți urează sărbători fericite și un dar din partea lui Secret Santa cât mai haios și util.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente