The Perfect Strangers 2015 – Fă schimb de cadouri cu o persoană necunoscută

perfectstranger
Foto: Cadoul trimis de către tânăra din Moldova, Natalia Andreev

Proiectul „The Perfect Strangers” revine și în 2015 și ai o nouă oportunitate să te împrietenești cu o persoană din orice colț al lumii. Proiectul prevede un schimb de cadouri și mesaje.

„The Perfect Stranger Project” ne îndeamnă: „Fă schimb de o scrisoare. Fă schimb de un pachet. Găsește un prieten”. Tot ce trebuie să faci e să strângi un pachet cu lucrurile care îți sunt dragi și vei surprinde pe cineva. În schimb, vei putea rămâne surprins și tu, primind un colet. Pentru aceasta trebuie să te loghezi aici și în cel mai scurt timp vei primi datele persoanei care va primi surpriza de la tine.

Va fi necesar să îndeplinești o scurtă anchetă în care să indici câteva lucruri despre tine, să alegi una dintre cele trei opțiuni propuse pentru destinație:
#1. Nu contează;
#2. O țară diferită de cea în care sunt eu;
#3. Aceeași țară în care sunt eu.

Trebuie să ții cont de informația pe care o citești în anchetă atunci când selectezi cadoul, luând în considerație preferințele persoanei. La proiect pot participa numai cei care au atins vârsta de 18 ani.

De asemenea, în 2015, proiectul percepe și o taxă de participare de o liră sterlină, deoarece în acest fel persoanele care se înscriu, cu adevărat vor trimite cadouri.

 

Cadoul primit înapoi de către Natalia Andreev
Cadoul primit înapoi de către Natalia Andreev
Cadoul trimis (stânga) și cadoul primit (dreapta) de către Anastasia Pociumban în cadrul proiectului The Perfect Strangers
Cadoul trimis (stânga) și cadoul primit (dreapta) de către Anastasia Pociumban în cadrul proiectului The Perfect Strangers
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente