(video) Creativitatea ce promovează naturalețea și distruge păpușile Barbie idealizate

10686979_870974539626965_4976066350824988589_n
Foto: PC: Facebook/Tree Change Dolls

Păpușile Barbie au fost îndrăgite dintotdeauna de fetițele care pornesc în aventuri cu ele, creând o lume a sa. Mămicile sunt cele pentru care Barbie reprezintă un model greșit, fiind supra machiate, promovând un ideal fals. Sonia este o mamă care a decis să-i asigure fiicei sale o copilărie adevărată, refăcând păpușile din glamorous Barbie, în fete naturale, gingașe și jucăușe.

Sonia este o femeie care iubea păpușile când era copil. Acum, având o fiică, i-a venit ideea să preschimbe păpușile stereotipice produse de comercianții care transmit un mesaj și o imagine greșită, necorespunzătoare unei fetițe mici. Această idee a devenit imediat apreciată de toți cei care o cunosc, dar și de cei circa 400 de mii care au dat Like paginii de Facebook „Tree Change Dolls”. Schimbarea aceasta a provocat un impact uriaș și a deschis o dezbatere despre păpușile cu forme idealizate și machiaje puternice.

 

PC: Facebook/Tree Change Dolls
PC: Facebook/Tree Change Dolls
PC: Facebook/Tree Change Dolls
PC: Facebook/Tree Change Dolls
PC: Facebook/Tree Change Dolls
PC: Facebook/Tree Change Dolls

Inițial, acest proiect a venit doar ca un hobby, o distracție a sa în timpul liber. Însă în momentul în care familia și cei din jurul său au incurajat-o să meargă mai departe, ea a postat o parte din rezultatele muncii sale online – feedbackul pozitiv pe care l-a primit chiar și din partea necunoscuților au făcut-o să înțeleagă ca asta trebuie să facă în viață.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente