(foto) Pe lista de Crăciun: GagaDoll music-player

lady-gaga-dolls
Foto: Lady Gaga și cele două copii PC:eonline.com

În timp ce își realizează cel de-al treilea album ARTPOP, Lady Gaga găsește timp pentru confecționarea unor alte Lady Gaga – păpuși confecționate din materie dură de silicon dar care au un music player la inimă.

Demnă de aplauze! Lady Gaga dezvăluie o GAGADOLL bizară, japoneză.

O Lady Gaga este suficientă pentru majoritatea oamenilor, dar fanii o vor triplu. Aliniate pe o canapea este greu de a discerne un lucru real de cele două doppelgangere realiste. Gaga adevărată stă în mijloc.

În vârstă de 27 de ani, cântăreața este în prezent în Japonia, în timp ce ea promovează al treilea album ARTPOP, a acordat o parte din timpul ei pentru crearea păpușilor japoneze GAGADOLL. Păpușile Gaga – transmit muzica cântăreței din interior, astfel, fanii se pot simți mai aproape de ideologiile cântăreței.

O construcție complicată dintr-un sistem de conversie osos, music player-ul permite utilizatorului să asculte cel mai recent album al ei în întregime prin plasarea unei urechi la inima păpușei. Aceasta include, de asemenea, mesaje de la star, a cărei campanie de promovare pentru ARTPOP cuprinde tot globul. Într-un mesaj adăugat la cele mai recente fotografii pe contul ei de Twitter scrie: „Cine are nevoie de Barbie atunci când vă puteți lua un starpop care să vă cânte oricând #gagadollz”. Iar dacă nu ai făcut încă lista de crăciun nu este prea târziu pentru a adăuga acest music player în lista ta”.

 

Sursa de inspirație gagadoll PC:eonline.com
Sursa de inspirație gagadoll PC:eonline.com

Iată cum au fost făcute păpușele:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente