Cele mai creepy știri de pe #diez din 31 octombrie

DSC_1008
Foto: Wedding Day 2014

Azi în atmosferă s-a simțit Halloween-ul, unii au călcat prin greble, alții și-au ales costume. Vedeți mai jos cele mai citite știri de pe #diez din ultima zi de octombrie.

#1. O companie din Moldova a lansat burger-ul: O.N.O.J.E. 

Cu ocazia Halloween-ului, companie ce produce burgere – burger.md, a lansat un nou fel de burger: O.N.O.J.E.

#2. Află unde se dau cele mai înfricoșătoare petreceri de Halloween în Chișinău 

Pentru că această sărbătoare se aproprie cu pași extrem de rapizi, #diez ți-a pregătit o listă de petreceri de Halloween din Chișinău, ce vor avea loc între 27 și 31 octombrie.

#3. Picturile Nicoletei Văcaru au apărut pe sticlele de vin moldovenesc exportat în Franța

În 2014, pentru vinul moldovenesc exportat în Franța s-a creat un proiect inedit. Sticlele au ca etichetă picturi originale ale unei tinere din Moldova. Echipa #diez a vorbit cu Nicoleta Văcaru, tânăra care a pictat etichetele, iar ea le-a spus mai multe despre proiect.

#4. Evenimente pe care să nu le ratezi în luna noiembrie în Chișinău 

Toamna, pe lângă boboci, se mai numără și evenimentele. Și pentru că știm sigur că ți-ar prinde bine câteva recomandări, iată ce se întâmplă prin Chișinău în perioada 1 – 31 noiembrie 2014.

#5. 27 cele mai interesante parodii ale logo-ului Campionatului Mondial din 2018 

Marți seara, 28 octombrie, în Rusia a fost lansat logo-ul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. Parodiile logo-ului nu au întârziat să apară. Echipa #diez a colectat cele mai interesante 27 parodii.

#6. Se caută cel mai bun student de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) 

Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice lansează concursul „Cel mai bun student al anului 2013-2014”. La concurs pot participa toți studenții AMTAP (inclusiv masteranzii), cu excepția studenților din anul întâi de studii.

#7. Din 1 noiembrie, microbuzele din Chișinău vor circula pe trasee modificate 

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a semnat astăzi, 17 octombrie, în faţa presei, dispoziţia prin care se stabilesc noile itinerare şi condiţiile de transportare a pasagerilor cu microbuzele pe rutele municipale.

#8. Burse Visegrad pentru studii de masterat și doctorat în țări europene

Fondul Internațional Visegrad oferă burse pentru studii de masterat și doctorat în Cehia, Ungaria, Polonia sau Slovacia, pentru tinerii din Moldova.

#9. Ținute de poveste pentru viitoarele mirese la Fashion Show “Wedding Day” 2014 

Ieri, 30 octombrie, a fost o dată plină de evenimente pentru industria modei din Republica Moldova, seara luând sfârșit cu un show de excepție, în cadrul căruia au fost prezentate cele mai deosebite creații ale designerilor autohtoni pentru viitoarele mirese.

#10. Ideile originale abordate de Heidi Klum de Halloween 

Halloween-ul se apropie cu paşi rapizi, iar dacă eşti încă indecis în privinţa costmului de groază pe care îl vei purta, află că alegerea acestuia nu este o treabă uşoară nici pentru faimoasele staruri. Fotomodelul, actriţa şi perezentatoarea TV Heidi Klum, reuşeşte însă să se reinventeze de fiecare dată, fiind supranumită maestra costumelor de Halloween.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente