Află unde se dau cele mai înfricoșătoare petreceri de Halloween în Chișinău

PC Alternate History Photography
Foto: Urmăriți programul petrecerilor și atelierelor selectate de echipa #diez, PC: Alternate History Photography/ Facebook

Pentru că această sărbătoare se aproprie cu pași extrem de rapizi, #diez ți-a pregătit o listă de petreceri de Halloween din Chișinău, ce vor avea loc între 27 și 31 octombrie.

Poți să alegi oricare din multitudinea de sărbători pentru a avea o seară terifiant de veselă. Echipa #diez îți urează o sărbătoare înfricoșător de distractivă!

 

LUNI, 27 Octombrie

#1. Tabăra de zi cu petrecere de Halloween, orele 9:00

PC: Eveniment/ Facebook

Pentru ca picii să nu să se plictisească în vacanța de toamnă, Junior StartUp îi invită la o tabără tabără de creație la tema Halloween, ce va avea loc între 27 și 31 octombrie. Copiii vor crea, vor meșteri și vor desena, vor sculpta dovleci și-și vor pregăti măști pentru marea petrecere de vineri! Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului și pe pagina oficială a Junior Startup.

 

#2. Un Halloween neobișnuit la Shopping Malldova

Halloween la Shopping Malldova

Toată săptămâna, din 24 până în 31 octombrie, cei mai iscusiți meșteri handmade își vor deschide atelierele chiar în Shopping MallDova, pentru a vă învăța să creați costumele haioase și neobișnuite pe care vi le doriți, să modelați măști năstrușnice și să transformați în opere de artă chiar și cei mai nearătoși dovleci. Participarea e gratuită, iar cei mai buni sculptori de dovleci vor fi premiați! Întregul program de Halloween îl găsiți aici.

 

MARȚI, 28 Octombrie

#3. Atelier handmade de Halloween, orele 17:00

PC: Eveniment/ Facebook

Ești invitat la un atelier de Halloween. Vei confecționa sleeves-uri pentru cănuțe împreună cu meșterii de la Azur. Donația pentru participare este de 60 de lei în care se include setul de materiale necesare. Atelierul se poate desfășura pentru maxim 15 oaspeți. Locația: Tucano Coffee Jamaica. Mai multe detalii vezi aici.

 

JOI, 30 Octombrie

#4. HELLO&WIN Charity Ball, orele 20:00

PC: Eveniment/ Facebook

Comunitatea de absolvenți FLEX și Cochran, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă, te invită să participi la unul din cele mai strașnic de interesante evenimente ale anului „HELLO&WIN Charity Ball”, care avea loc în incinta Art-Labyrinth-ului. Cumpărând un bilet la „HELLO&WIN Charity Ball”, vei susține copiii cu mai puține posibilități, întrucât banii colectați din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru procurarea unor lucruri necesare copiilor din Școala de tip internat, din Cărpineni, raionul Hâncești. Prețul unui bilet este de 50 de lei. Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#5. Petrecerea studenților de la USM, orele 20:00

PC: ASUSM
PC: ASUSM

Petrecerea de Halloween a studenților de la USM este organizată de Autoguvernarea Studenților USM. Va avea loc la LAVA Club, începând cu ora 20:00. Intrarea este gratuită în baza invitației ce poate fi primită din partea membrilor ASUSM sau se achită la intrare.

 

#6. Concert LIVE Carla’s Dreams + Halloween, orele 22:00

PC: Facebook/ Eveniment

Studenții sunt invitați la cea mai strașnică petrecere cu Carla’s Dreams și Dara în Chișinău! Organizatori: 1st Avenue – Work and Travel, Fii OM și Senatul Studenţesc al ASEM. Ziua evenimentului va fi condimentată de o serie de surprize pentru invitați. Primii 300 mascați vor beneficia de înscrieri gratuite la programul „Work and Travel”. Prețul minim al unui bilet este de 59 de lei. Locația: Sky Bar. Pentru mai multe detalii, accesați acest link sau vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

 

VINERI, 31 OCTOMBRIE

#7. Halloween Party

PC: bpcblockparty.com

Administrația cimitirului Arcada invită toate vrăjitoarele, spiritele negre și întreaga lumea malefică la petrecerea lor. Locația: Arcada Pub & Grill. Mai multe detalii vezi aici.

 

#8. Campionatul Halloween la mâncarea plăcintelor cu bostan, orele 18:00 – 20:00

PC: Eveniment/ Facebook

La Touch cafe va avea loc Campionatul Halloween de mâncare a plăcintelor cu bostan la viteză. Premiul mare este o tabletă digitală de 7.8″ și un card de reducere de 13%. Locul 2 – un card de 13% reducere și locul 3 – un card de 9% reducere la Touch cafe. Pentru a vă înscrie în competiție, vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

 

#9. Halloween Party by Buburuza Mela, 18:30 – 21:30

PC: Eveniment/ Facebook

În noaptea întunecoasa de vineri 31.10, Buburuza Mela House te invită la cea mai groaznic de distractivă petrecere Halloween! În program te așteaptă decorațiuni înfricoșătoare, hellow`disco, animatori deghizați și program distractiv special. De asemenea, va fi organizat un atelier de creație în stil vrăjitoresc, gustări pe cinste, o paradă a costumelor și, desigur, multe alte surprize. Locația: Buburuza Mela House, etajul I. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina evenimentului pe Facebook.

 

#10. Halloween#MedParty#SakuraSushibar, orele 19:00

PC: Eveniment/ Facebook

O petrecere destinată atât medicilor, cât și fanilor hainelor albe de doctor. Cel mai bun medicament al acestei petreceri va fi veselia, muzica, dansul și distracția pe cinste. Vizitează pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe detalii. Locația: Sakura sushi-bar.

 

#11. HALLOWEEN ROCK PARRRTY, orele 20:00

PC: Eveniment Facebook

Localul Bunker te invită la o petrecere pe cinste, unde vei avea ocazia să-i asculți pe băieții de la Valea Norilor și 1000facez. Cei care vin în costume de Halloween, vor primi reduceri considerabile la bar. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

 

#12. Infected Rain @ Albion + Afterparty: Synops , Penguin Apocalypse, Flade, 2R, orele 21:00

PC: Eveniment/ Facebook

Ești invitat la o petrecere, unde vei simți misticismul sărbătorii Halloween. Pentru tine, vor evolua cei mai severi și periculoși muzicieni. Accesul la petrecere va costa  60 de lei. Locația: The Albion Territory. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#13. MĂCELĂRIA: The Beginning, orele 22:00

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Fii parte a unei mascarade sălbatice. Vei avea parte de muzică strașnic de bună, băuturi răcoritoare, și vei putea merge prin labirintul către camera misterioasă în care se află cel de-al doilea dancefloor al Măcelăriei, trecerea spre care, va fi deschisă doar în această noapte. Intrarea costă 60 de lei, iar locația este Măcelăria (denumirea de zi cu zi – Tipografia) 5. Alte detalii înfricoșătoare află pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#14. Creepy Animation Night, orele 23:00

PC: @sonne.sergheevna/ Instagram
PC: @sonne.sergheevna/ Instagram

În acest an, la cinematograful Odeon, ora 23.00, vei avea un Hallowen cu adevărat înfiorător și totul datorită nopții animaţiilor stranii şi înspăimântătoare, când vei descoperi partea întunecată a animației. Creepy Animation Night 2014 va aduce de această dată multe decapitări, extratereştri, fantome şi eviscerări, întâmplări morbide pline de umor negru, sex bizar şi răsturnări de religii. Prețul serii de animație ciudată va fi de 80 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente