Aproape 98 de mii de persoane au participat la alegerea deschisă a candidaţilor PDM pentru Parlament

small_img_9160
Foto: PC: pdm.md

Aproape 98 de mii de persoane au participat duminică, 28 septembrie, la alegerea deschisă a candidaților Partidului Democrat pentru Parlament.

După închiderea secțiilor de votare, urnele de vot au fost sigilate și urmează să fie aduse la Centrul de totalizare din Chișinău, pe care partidul l-a amenajat special pentru a permite colectarea rezultatelor, transmite IPN cu referire la un comunicat al formaţiunii.

„După încheierea votării la ora 20.00, toate urnele vor fi aduse la Chișinău de către președintele Comisiei electorale locale și vor fi stocate la Centrul de totalizare a rezultatelor. Numărarea va începe luni, proces în care vom antrena cca 200 de observatori și numărători din toate raioanele țării. Am întreprins toate măsurile ca procesarea buletinelor să fie efectuată cu maximă corectitudine și transparență”, a anunțat președintele Comisiei Electorale a PDM, Sergiu Sîrbu.

Pentru desfășurarea alegerilor din 28 septembrie, au fost create 42 de secții de votare ale PDM în toate raioanele țării și 2 secții de votare în Italia. În baza rezultatelor votării deschise, Partidul Democrat va forma lista de candidați pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente