(video) World Cup 2014: Australia 0 – 3 Spania

2382437_big-lnd
Foto: Jucătorii spanioli îl felicită pe Juan Mata cu marcarea ultimului gol al meciului. PC: Ian Walton/Getty Images

A început etapa a 3-a a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, în care în fiecare grupă se joacă ambele meciuri la aceeași oră. Australia și Spania s-au întâlnit în cadrul grupei B, pe Arena da Baixada din orașul Curitiba.

Spania a jucat fără miză, dar cu dorința de a nu părăsi Mondialul 2014 pe ultimul loc în grupa sa. Cu ajutorul jucătorilor care nu sunt titulari de obicei, au reușit să marcheze 3 goluri în poarta Australiei.

În prima repriză s-a remarcat David Villa. În minutul 36 al partidei golgheterul Spaniei a marcat splendid cu călcâiul, după pasa de la marginea terenului venită din partea lui Juanfran.

Până la pauză scorul a rămas neschimbat.

În a doua jumătate a reprizei secunde au înscris Fernando Torres (69′) și Juan Mata (82′). Mata l-a înlocuit pe autorul primului gol al serii – Villa.

Deținătoarea trofeului, Spania și-a îndeplinit obiectivul din această seară și va părăsi Brazilia de pe locul 3 în grupa B. Australia, cu zero puncte, se întoarce și ea acasă.

Clasamentul final al grupei B a CM 2014 din Brazilia. PC: fifa.com
Clasamentul final al grupei B a CM 2014 din Brazilia. PC: fifa.com

#diez vă recomandă să vizionați meciurile Campionatului Mondial 2014 în condiții excelente de imagine și sunet, într-o atmosferă răcoroasă la Brainstorm Cafe. Rezervați-vă locuri la masă la următoarele numere de telefon: 060841651, 068868073 și 079544807. Mai multe detalii pe #diez sau pe pagina de Facebook a localului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente