(video) World Cup 2014: Olanda 2 – 0 Chile

2382423_big-lnd
Foto: Leroy Fer celebrând primul gol al meciului Olanda - Chile. PC: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Olanda și Chile au jucat unul din cele două meciuri care un închis grupa B a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. Partida s-a disputat pe Arena Corinthians din orașul São Paulo.

Pe tot parcursul meciului chilienii au căutat un penalty, pe care arbitrul central Bakary Gassama a refuzat să-l dicteze. În schimb, abia în minutul 77′, olandezii au reușit să deschidă scorul.

Leroy Fer a fost servit ideal cu o centrare după un corner jucat în spate de Arjen Robben. A fost prima atingere a balonului pentru nou-intratul Fer, care l-a învins pe portarul Claudio Bravo cu o lovitură de cap în forță.

În prelungirile reprizei secunde, Nigel De Jong a început un contraatac al olandezilor, aruncând în față mingea pentru sprintul lui Robben. Desemnat ca omul meciului, Robben i-a pasat de-a lungul liniei careului mic al lui Bravo, pentru finalizarea altui jucător venit de pe bancă, Memphis Depay.

Cu 3 victorii și 9 puncte, Olanda termină pe primul loc în grupa B a Campionatului Mondial FIFA 2014, iar Chile avansează în optimile de finală de pe locul 2.

Clasamentul final al grupei B a CM 2014 din Brazilia. PC: fifa.com
Clasamentul final al grupei B a CM 2014 din Brazilia. PC: fifa.com

#diez vă recomandă să vizionați meciurile Campionatului Mondial 2014 în condiții excelente de imagine și sunet, într-o atmosferă răcoroasă la Brainstorm Cafe. Rezervați-vă locuri la masă la următoarele numere de telefon: 060841651, 068868073 și 079544807. Mai multe detalii pe #diez sau pe pagina de Facebook a localului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente