Top știri din 24 decembrie

copii voinicel
Foto: Copil de la Centrul de Intervenție Precoce ”Voinicel” PC: Voinicel

Vă dorim un Crăciun Fericit, dar până atunci vă lăsăm față în fată cu cele mai importante și populare știri de pe #diez din 24 decembrie 2013.

#1. Oamenii străzii, hrăniți cu tartine și cacao

O locuitoare a Chișinăului a decis să-și petreacă weekend-ul într-un mod diferit. Maia Sinkevici a adunat câteva pungi cu mâncare și a pregătit cacao cu lapte pentru oamenii străzii din capitală.

#2. 25 de întrebări de la Romanian Quiz Night Quest

În fiecare marți, la Cinema Cafe de la Patria Râșcani în jurul la 10 echipe joacă un Quiz, care este un mix între erudiție și logică, și care reprezintă o sursă alternativă de petrecere a timpului liber.

#3. 10 cele mai sâcâitoare trenduri din 2013

Internetul este un spațiu deosebit de sensibil la tendințele virale. În timp ce unele dintre aceste tendințe sunt foarte cunoscute, ca LEGO și Star Wars, altele, cum ar fi logo-urile minimaliste și mustățile sunt noi pe listă. De la 10 la 1 să începem!

#4. Mihail Saakașvili declarat persoană non-grată în Ucraina

Interdicția pentru intrare în Ucraina a fostului președinte georgian și încă 36 de persoane a fost propusă de deputatul Oleg Țarev din Partidul Regiunilor.

#5. Top 20 a companiilor aeriene care oferă zboruri low-cost

Pe blog-ul de călătorii a Vioricări Tarlapan-Ataman, a apărut un top a companiilor aeriene low-cost, pentru ca atunci când căutați bilete mai ieftine să știți unde să le găsiți.

#6. Moldova are risc înalt de tulburări sociale în 2014

Economist a publicat un studiu care include 150 de țări și le împarte în categorii de risc. Moldova intră în categoria cu risc înalt a perturbărilor sociale în 2014.

#7. Mesajul Preşedintelui Nicolae Timofti de Crăciun

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi, 24 decembrie, un mesaj cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului.

#8. Urmărește-l pe Moș Crăciun în timp real în călătoria sa de Crăciun

Google a lansat un tracker unde poți să te uiți exact unde este Moș Crăciun acum, câte cadouri a dus și ce distață a călătorit.

#9. Vlad Filat a fost decorat cu Ordinul Republicii

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat astăzi, 24 decembrie, decretul privind conferirea „Ordinului Republicii” liderului PLDM, Vlad Filat, ex-prim-ministru al ţării.

#10. 5 bloguri de artă pe Tumblr la care trebuie să dai ”follow”

Lumea artei este un loc divers și nu în orice zi poți găsi un Botticelli alături de un Jeff Koons. Dar internetul, în special Tumblr, este spațiul perfect unde totul este posibil. Iată o selecție de 5 bloguri de artă la care trebuie să dai ”follow.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente