5 bloguri de artă pe Tumblr la care trebuie să dai ”follow”

5-tumblrs-swoosh-art-people-at-art-shows-0001

Lumea artei este un loc divers și nu în orice zi poți găsi un Botticelli alături de un Jeff Koons. Dar internetul, în special Tumblr, este spațiul perfect unde totul este posibil. Iată o selecție de 5 bloguri de artă la care trebuie să dai ”follow.”

#1 Swoosh Art

5-Tumblrs-Swoosh-Art-People-at-Art-Shows-01

Fuziunea lui Davide Bedoni a picturilor renascentiste, cu logo-uri și sloganuri Nike crează o combinație surprinzător de potrivită. Dacă vrei mai multă inspirație atunci nu uita să vizitezi swooshart.tumblr.com.

#2 People at Art Shows

5-Tumblrs-Swoosh-Art-People-at-Art-Shows-03

Aruncați o privire mai atentă la oamenii care vin la expozițiile de artă! Fie că veți vedea ținute neordinare sau pur și simplu oameni interesanți, toate acestea se vor regăsi pe acest blog de pe Tumblr peopleatartshows.tumblr.com

#3 Boris Bidjan Saberi

5-Tumblrs-Swoosh-Art-People-at-Art-Shows-05

O selecție impecabilă cu imagini alb-negru, adunate de designer-ul Boris Bidjan Saberi, ne arată sursa de inspirație din spatele brandului borisbidjansaberi.tumblr.com.

#4 Cheap Flights For the Humdrum Jetset

5-Tumblrs-Swoosh-Art-People-at-Art-Shows-04

John Muir este un artist din Edinburgh pasionat de colaje, care crează pe blogul său tot felul de combinații interesante  humdrumjetset.tumblr.com

#5 Great Art in Ugly Rooms

5-Tumblrs-Swoosh-Art-People-at-Art-Shows-02 (1)

Un blog cu o denumire care vorbește de la sine, nimic nu este mai greu decât să vezi opere frumoase de artă, pe pereți cu adevărat urâți greatartinuglyrooms.tumblr.com.

Sursa: highsnobiety

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente