Roaming-ul ar putea rămâne în trecut

Cell-Buddy-1
Foto: Aplicația Cell Buddy, PC: yournewsticker.com

Un startup din Israel a și-a pus scopul să găsească o soluție pentru oamenii care vor să folosească telefonie mobilă după hotare dar nu își pot permite să folosească roaming.

Cell Buddy este un serviciu, care vă permite să realiniați orice smartphone în unul local, alegând unul din providerii care vă convine. Prin acest serviciu puteți găsi pachetul cu opțiunile necesare vouă, ca rezultat veți achita tarifele standarde din țara gazdă, și nu veți cheltui bani în plus pe roaming. Toate acestea pentru o mulțumire financiară creatorilor, o zi de folosire a serviciului va costa în jur de 5 dolari, însă abonamentul pe un an va costa în jur de 60 de dolari.

Sistemul de date Cell Buddy, PC: yournewsticker.com/
Sistemul de date Cell Buddy, PC: yournewsticker.com

Potențialii clienți vor trebui sa procure un SIM-card universal, acesta va avea Cell Buddy inclus. Ajungând la destinație, călătorii vor putea prin aplicație specială să vadă informația completă despre operatori și serviciile care aceștia îi oferă. Clientul va face alegerea dorită și va primi un număr local, însă el va fi în stare să folosească și numărul propriu.

Cell-Buddy-3

Singura limitare a acestui serviciu este că el nu poate fi folosit pe telefoanele blocate pe un operator național. Serviciul va apărea în vânzare în prima jumătatea a anului 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente