[octombrie] # 8 Mergi la o premieră!

IMG_5041
Foto: Premierele oferă spectacol nu doar în scenă, dar și în afara ei

Luna octombrie e a zecea lună din an și trebuie neapărat să fie de nota 10! #diez ți-a propus să mergi la premiere, dar și el a mers, îndeplinind unul din cele zece puncte propuse de realizat în luna Brumărel.

Atunci când plecăm la premiere, deseori nu ne interesează decât spectacolul în sine. De această dată, echipa #diez a urmărit ce se petrece în jur și am descoperit multe lucruri enigmatice ce ascundea avanpremiera spectacolului „Clasa Noastră” pus în scena teatrului Eugene Ionesco din capitală.

Alexandru Lebedev, membru #diez, la premiera "Clasa Noastră"
Alexandru Lebedev, membru #diez, la premiera „Clasa Noastră”

Dacă vei fi prezent la acesta vei vedea „Iubire. Credință. Frică. Ură. 70 de ani de istorie. 14 lecții. 10 copii. O dramă cutremurătoare despre noi, oamenii, și puterea sentimentelor noastre”, scris de Tadeusz Slobodzianek în regia Luminiței Țîcu.

IMG_4890 IMG_4888 IMG_4885 IMG_4879 IMG_4875 IMG_4882

#diez a văzut dragostea adevărată de nouă luni, atenție și aplauze. Ce veți vedea voi, sunteți invitați să ne spuneți în comentarii pe Facebook sau și aici, pe site.

IMG_4892 IMG_4894 IMG_4898 IMG_4902 IMG_4906 IMG_4909 IMG_4923 IMG_4951 IMG_4967 IMG_5014

Imaginile de mai sus au prezentat scene din spectacol, cele de mai jos, scene din viața reală unde dragostea e exprimată prin buchete de flori și strângeri în brațe. Andrei, unul din actorii spectacolului și-a felicitat prietena cu cea de-a noua lună de când sunt împreună. Nu a uitat, chiar dacă în această zi a jucat în avanpremiera spectacolului „Clasa Noastră”.

IMG_5032 IMG_5034 IMG_5036 IMG_5041

#diez îi felicită și le dorește o dragoste sinceră.

 ”10 lucruri pe care să le faci în luna octombrie” – un proiect care îți propune ca împreună cu echipa #diez să aduni în această lună cât mai multe amintiri frumoase, fie că mergi să o vezi pe bunica sau îi trimiți o scrisoare unui prieten. Respectiv, pe parcursul întregii luni, vom căuta și noi să îndeplinim fiecare punct din listă, așa că obișnuiți-vă cu ideea că vom umple feed-ul cu poze personale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente