(video) Patru tineri au fost reţinuţi în flagrant de poliţie

colaj_2
Foto: PC: IGP

Patru indivizi cu vârstele cuprinse între 18 şi 26 de ani, originari din capitală, raioanele Anenii-Noi şi Orhei, au fost reţinuţi în flagrant delict de poliţişti, când au jefuit de 800 lei vânzătoarea unei gherete.

Incidentul a avut loc în noaptea de 8 octombrie curent, în jurul orei 03.00, pe bulevardul Dacia al sectorului Botanica.

Făptaşii au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Botanica al DP a mun. Chişinău pentru audieri. Aceştia şi-au recunoscut acţiunile în detalii. Astfel unul din ei au decis să jefuiască o gheretă cu țigări care activa în regim non-stop. Trei dintre aceştia s-au dovedit a fi cu antecedente penale, vătămări corporale intenţionate, furturi şi atacuri tâlhărești. Însă acțiunile criminale ale făptașilor au fost curmate de polițiștii care erau antrenați la combaterea criminalității stradale pe timp de noapte.

Actualmente se cercetează dacă ei nu sunt implicați şi în alte cazuri similare din capitală, iar pe marginea acestui jaf a fost inițiată o cauză penală. Ei au fost reținuți pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu privarea de libertate pe un termen de la 5 până la 7 ani de închisoare.

Direcția de Poliție a municipiului Chişinău continuă activitățile speciale de prevenire şi combatere a infracțiunilor stradale, atât ziua cât şi pe timp de noapte.

Taguri: #chisinau
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente