(video) Jaf de bijuterii la Paris cu implicarea unui tânăr din Moldova

hoti-Romania-Moldova-Paris-bijuterii
Foto: Grupare formată din români şi moldoveni, suspectată de comiterea unui jaf de un milion euro la Paris PC: Captura Video

Un cetățean moldovean și unul român au făcut parte din banda de 15 hoți care a jefuit într-un mod spectaculos, vineri în amiaza mare, un magazin de bijuterii din Paris.

Infractorii au furat câteva zeci de ceasuri de mare valoare, după care au luat-o la goană. Încercarea lor de a scăpa a fost filmată, iar imaginile date publicității, scrie ziuaveche.ro. Potrivit declarațiilor de vineri ale anchetatorilor, valoarea bunurilor furate este considerabilă. Un singur ceas al producătorului elvețian de lux Vacheron Constantin se poate vinde cu sute de mii de euro.

Doi dintre hoți, care fuseseră puși să stea de pază, au fost ridicați imediat de polițiști. Cei doi, unul din Republica Moldova și unul din România, sunt în vârstă de 17 și 24 de ani, scrie sursa citată. Poliția a pus mâna, sâmbătă, pe alți 3 membri ai bandei. Jaful a fost pus la punct după un scenariu ingenios. Doi dintre participanții la jaf au intrat în magazin și le-au dat undă verde altor 7, care erau înarmați și purtau cagule. Atacatorii au pătruns înăuntru, i-au amenințat pe vânzători, după care au spart vitrinele și au furat circa 20 de ceasuri de lux. Înainte de a fugi, mai multe fumigene au fost aruncate pentru ca hoții să se poată face nevăzuți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente