Fii student pentru o zi, concurs foto

logo_fii_student

”Fii student pentru o zi” este cel mai tare proiect pentru elevii clasei a XII-a din RM!

Eşti licean? Dacă da, atunci înseamnă că eşti pe ultima sută de metri. Iar dacă doreşti să vezi cum decurge ziua unui student, înscrie-te şi participă.

Ce trebuie să faci? E simplu! Înregistrează-te pe site studiiburse.info, încarcă o poză cu tine, completează fişa de participare la concurs şi promovează-te intens. Adună cât mai multe voturi și vei fi premiat.

Te aşteaptă o mulţime de premii:

#1. Zilnic – dacă acumulezi minim 30 de voturi în ziua respectivă, contul mobilului tău va fi reîncărcat cu 30 de lei.

#2. Premiul Garantat – îl obţii dacă aduni la postarea ta peste 20 de voturi, iar ca răsplată primești 20 de lei în contul telefonului tău.

#3. Premiul Săptămânii – este de asemenea pentru tine. Adună cele mai multe voturi săptămânal (minim 90) și poți fi premiat cu 100 de lei în cont.

* Premiile indicate mai sus nu se cumulează!

4. Premiile Lunare – se vor acorda în fiecare lună celor 35 de participanţi care au acumulat cele mai multe voturi. În calitate de premii, se vor acorda bilete gratuite de participare la proiectul ”Fii student pentru o zi”. Pentru aceasta spune-le tuturor prietenilor să te voteze astfel încât postarea ta să adune cele mai multe voturi. Doar aşa ai şanse mai mari de câştig.

La finele proiectului cei mai activi, care vor acumula cele mai multe voturi, vor primi 3 burse pentru a învăţa Engleza la Acord Plus în valoare de 1850 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente