Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 17 septembrie 2013

#1. MAEIE caută specialiști! Vezi ce funcții vacante are Ministerul de Externe

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova anunţă  concurs pentru  ocuparea  funcţiilor  publice  vacante în cadrul aparatului central. Vezi aici care sunt funcțiile vacante!

#2. Domnica Cemortan va scrie o carte despre naufragiul navei Costa Concordia

Domnica Cemortan, martor principal în procesul din Italia privind naufragiul navei Costa Concordia, și-a făcut publică poziția față de caz.

#3. Miss America este ȋn premierǎ de origine indiană

O concurentă de origine indiană, Nina Davuluri, a cucerit pentru prima oară titlul de Miss America, dupǎ ce a participat cu titlul de Miss New York.

#4. Moldoveanca, Carina Colța, răpită de rebelii sirieni a evadat

Cele două dansatoare care au fost capturate în august de rebelii sirieni, Carina Colţa din Moldova şi Svetlana Markianovici din Belarus, au reuşit să fugă şi se află acum într-un loc sigur pe teritoriul Libanului.

#5. Poliţia a reţinut un tânăr recidivist deosebit de periculos

Un bărbat în vârstă de 27 ani, originar din raionul Hânceşti, a fost reținut de către forțele de ordine, fiind bănuit de săvârșirea unui atac tâlhăresc şi un jaf. Anterior acesta a fost judecat de mai multe ori pentru furt, jaf, tâlhărie şi droguri.

#6. Vrei să te pierzi în ritmuri de dans împreună cu Daft Punk?

Astăzi, duetul Daft Punk în colaborare cu Pharrell Wiliams au lansat videoclipul la piesa “Lose Yourself to Dance”.

#7. Pink a primit titlul de “Femeia Anului”

Artista a fost numită de către Billboard “Femeia Anului”, distincție ce va fi decernată pe 10 decembrie la New York în cadrul unui eveniment muzical.

#8. Alexandra Stan revine pe scenă pentru 10.000 de dolari

După scandalul petrecut acum trei luni, când fostul impresar al artistei a bătut-o din cauza banilor, Alexandra Stan nu a mai susținut nici un concert.

#9. UEFA Champions League 2013-2014 începe

În acestă seară, 17 septembrie 2013, nu uitați să urmăriți startul noului sezon al competiției europene intercluburi – Liga Campionilor, care revine cu meciuri interesante.

#10. Problema vinului va fi discutată la Moscova

O delegaţie guvernamentală va pleca, săptămâna aceasta, la Moscova, pentru a discuta despre interdicţiile impuse vinurilor moldoveneşti pe această piaţă.