Ambasada Britanică lansează cursul de formare în analiza conflictelor

GREAT-Education-590×332
Foto: Poster de promovare a Marii Britanii: Cunoștințele sunt mărețe PC: britishcouncil.org

Ambasada Britanică la Chişinău anunță selectarea participanților pentru cursul de Formare în Analiza Conflictelor. Cursul este susţinut de formatori din Marea Britanie şi se va desfăşura la Chişinău între 12 și 16 octombrie 2013.

Programul de instruire se adresează unui grup larg de profesionişti (mass-media, mediul academic, ONG-uri, etc.) a căror activitate intersectează domeniul prevenirii, gestionării şi soluţionării conflictelor sub aspect practic sau academic. Scopul programului este de a încuraja analiza obiectivă a conflictelor îngheţate și de a stimula gândirea critică.

Programul cursului se concentrează pe instrumentele prin care se face distincţie între diverşi factori ai conflictului, modul în care aceştia relaţionează şi dinamica conflictului. Studiile de caz vor prezenta conflicte din alte ţări, pentru a stimula un exerciţiu de analiză obiectivă şi detaşată de spectrul emoţional. Programul de Formare în Analiza Conflictelor dezvoltă o gândire ce depăşeşte limitele gândirii tradiţionale în problema studierii și înţelegerii conflictelor.

Cursul se va desfășura în limba engleză, cu traducere simultană  în română și rusă (în dependență de necesitățile participanților).

Cursul de formare va avea loc la Chișinău. Cheltuielile de drum și cazare ale participanților din afara municipiului Chișinău vor fi acoperite de către organizatori.

Notă: Sunt eligibile persoanele care au atins vârsta de 18 ani.

Doritorii de a participa la program sunt rugați să completeze Formularul de aplicare și să-l  expedieze, împreună cu CV-ul la adresa: [email protected], nu mai târziu de 4 octombrie.

Aplicările incomplete sau trimise după data limită nu vor fi examinate.

Persoanele selectate vor fi anunțate până pe 8 octombrie 2013.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente