Pe 12 septembrie, la ora 12:30, în Sala mică a Senatului ULIM, AIESEC Chișinău, în colaborare cu „Târgul de cariere Moldova” organizează evenimentul pentru studenți „Viitor angajat cu acte în regulă”. Scopul principal al acestuia este familiarizarea studenților cu necesitățile pieței actuale de muncă și orientarea acestora în carieră.

Moderator al evenimentului va fi Eugeniu Gîrlă, coordonator „Târgul de cariere Moldova” și specialist în resurse umane cu experiență internațională. Acesta va vorbi despre principalele tendințe ale pieței de muncă, despre necesitățile angajatorilor și despre diversele moduri în care poți acumula experiență încă de pe băncile facultății. În același timp, se va referi la competitivitate și la avantajele pe care le poți avea în calitate de proaspăt absolvent când mergi la un interviu de angajare.

Participanții vor avea oportunitatea de a primi răspunsuri practice la întrebările care îi preocupă cu privire la viitoarea lor carieră și a obține sfaturi utile de la un specialist cu experiență.

Detalii despre eveniment pe Facebook: Viitor angajat cu acte în regulă.