Organizația studențească AIESEC recrutează noi membri

995946_636911289666865_100816782_n
Foto: Nu rata șansa de a deveni membru AIESEC! PC: Facebook

Platforma internațională pentru dezvoltare a tinerilor, AIESEC, anunță recepționarea dosarelor până pe 27 septembrie din partea celor care vor să devină membri.

AIESEC este o rețea globală de tineri, prezentă în 124 de țări, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora, oferirea unor stagii de practică internațională în una din țările în care este prezentă.

Cu AIESEC, studenția ta înseamnă:

# Oportunități de a organiza și de a participa la proiecte, training-uri, conferințe naționale și internaționale, de a coordona o echipă și de a avea parte de un stagiu de practică în străinătate.

# Experiență în diferite domenii, cum ar fi: management, resurse umane, comunicare, marketing, vânzări, finanțe, project management etc., în care poți aplica în practică ceea ce înveți la facultate sau poți învăța lucruri noi pentru tine.

# Diversitate în comunicarea cu persoane din diferite țări, lărgindu-ți astfel rețeaua de contacte. De asemenea, AIESEC îți oferă posibilitatea de a merge într-un stagiu internațional de practică, care îți va permite să accepți noi provocări și cunoști o nouă cultură.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 110 țări ale lumii și numără peste 60.000 de membri. În Moldova, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Pentru a deveni membru AIESEC Chișinău, este necesar să completezi formularul de aplicare online până pe 27 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente