Bruce Willis a zburat din ”Expendables 3”

Foto: Burce Willis nu va mai juca în Expendables 3

Noutatea precum Harrison Ford a dat acordul de a se filma în noul film de acțiune ”Expendables 3” a bucurat într-atât de mult internetul și fanii francizei, încit nici nu au observat pierderea altui ”veteran”. Bruce Willis, cel care s-a filmat în alte 2 filme din seria ”Expendables” a refuzat de data aceasta să fie parte acestui proiect.

Acum cunoașteam cauzele.

Vă reamintim că Silvester Stallone a menționat în twitter-ul său o frază stranie, dar care a dat răspuns la întrebărie fanilor săi – ”GREEDY AND LAZY …… A SURE FORMULA FOR CAREER FAILURE”. Sigur că, era vorba despre Bruce Willis, totodată nu putem afirma că filmele sale precedente au devenit anul acest megahit, deoarece ”The Good Day to Die Hard” a fost criticat dur și a incasat doar 304mln $ în lume, ”RED 2” incasînd aproape 80mln $, bugetul filmului fiind de aproape 84mln $.

Tweet-ul lui Sylvester referitor la schimbare PC: ibtimes
Tweet-ul lui Sylvester referitor la schimbare PC: ibtimes

”The Hollywood Reporter” menționează că Bruce Willis a refuzat să facă parte din noua franciză ”Expendables” din cauza banilor, actorului i-a fost propus onorarul de 3mln $ pentru 4 zile de lucru, însă acesta a cerut 4mln $, adică un milion de dolari pentru fiecare zi. Stallone alături de colegii săi i-au refuzat aceasta cerere.

Îndată după acest caz, Silvester fiind regizorul și directorul proiectului ”Expendables” l-a contactat pe Harrison Ford. Potrivit insiderilor, Willis n-a fost foarte încântat că a fost pur și simplu schimbat în mai puțin de 72h.

”Expendables 3” noul mega blockbuster care se va lansa în 2014 încearcă să rămână în limitele bugetului inițial stabilit – 90mln $. În noua peliculă vor fi încă 3 actori noi care ne vor bucura cu prezența sa – Milla Jovovich, Jackie Chan și Mickey Rourke .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente