Top ştiri din 22 iulie

992962_485098491568592_249520167_n
Foto: Numărul persoanelor reţinute este în creştere cu 78% PC: Facebook.com

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 22 iulie 2013

#1. Top 10 profesori de la USM

În caz că învăţaţi la Universitatea de Stat din Moldova, sau vă gândiţi să aplicaţi pentru studii acolo. Aceşti zece profesori sunt cei mai respectaţi de către studenţi conform Evaluez.eu.

#2. Ducesa de Cambridge a născut un băiat

Monarhia britanică are un nou prinț. Kate Middleton a dat naștere unui băiețel sănătos la 16:24, ora Londrei.

#3. Pentru ONG-uri: Aplică pentru a primi bunuri gratis de la USAID

Programul ,,Consolidarea Societății Civile în Moldova” (MCSSP) propune o listă de bunuri, destinate pentru donare, organizațiilor societăţii civile din Moldova.

#4. Erasmus a lăsat în urmă Oameni: Angela Stafii

#diez îți prezintă un alt Om ce a trecut prin experiența Erasmus. Angela Stafii a învățat în Spania, Bilbao, Universitatea Deusto.

#5. Liberalii reformatori înființează propriul partid

Liberalii din Consiliul de Reformare au anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că doresc să-și înființeze propriul partid, având la bază doctrina liberală şi viziunile proeuropene.

#6. O comisie de admitere de la Bucureşti vine în Republica Moldova

O comisie de admitere de la Bucureşti vine luni, 22 iulie, în R.Moldova, iar de marţi, 23 iulie, până pe 2 august, cei care vor să facă o facultate peste Prut pot depune dosarele la consulatele României de la Bălţi, Chişinău şi Cahul.

#7. Burse de masterat și doctorat în Australia

Universitatea din Newcastle, Australia oferă burse de studiu pentru programele de masterat și doctorat la orice specialitate. Data limită de depunere a dosarelor este 31 august curent.

#8. Călătorim fără vize în Chile și redescoperim lumea

Un acord ce privește facilitarea reciprocă a regimului de vize a fost semnat de Chile și Moldova la Chișinău. #diez îți prezintă punctele turistice ce merită a fi vizitate în Chile.

#9. Președintele Parlamentului European îi urează regelui Philippe o domnie senină

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, salută “cu mare respect şi emoţie” decizia regelui Albert al II-lea de a abdica duminică şi îi urează lui Philippe I o “domnie senină” în care să fie înconjurat de “afecţiunea tuturor belgienilor”.

#10. Poliția de Frontieră și-a prezentat bilanţul primului semestru de activitate

Au fost prezentate rezultatele pentru cele şase luni ale anului curent. Conform datelor statistice, în primul semestru al anului curent se atestă a diminuare a numărului cazurilor de infracţiuni comise la frontiera de stat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente