Top ştiri din 18 iulie

notmodestgirl003-11
Foto: Eleva deşteaptă şi sexy din Vilnius PC: englishrussia.com

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 18 iulie 2013

#1. Este cea mai sexy și inteligentă elevă din Vilnius

Atunci când lumea vorbeşte despre tineri inteligenţi, care învaţă foarte bine la şcoală, au în minte imaginea unui tocilar, cu ochelari pe nas şi haine demodate.

#2. Gândaci la McDonalds-ul din centrul Chişinăului?

Vineri, 12 iulie, un tânăr fiind la McDonalds-ul din Centru a surprins mai mulţi gândaci fugind pe podeaua din restaurant.

#3. BAC 2013: Cel puțin 180 de elevi au fost dați azi afară de la examen

Astăzi, 18 iulie, cca 4.400 de elevi au susțint examenul la disciplina de profil. Aceștia nu s-au jenat să copieze nici măcar în sesiunea suplimentară. Cel puțin 181 de elevi au fost dați afară.

#4. 4 cămine USM intră în reparaţii. 600 de studenţi vor rămâne fără locuri

Universitatea de Stat a Moldovei închide 4 cămine pentru reparaţie capitală. Ca urmare, în anul academic 2013-2014, circa 600 de studenţi vor rămâne fără locuri în cămin.

#5. Aplică pentru bursa ,,Copernicus” și pleacă în Germania

Universitatea Humboldt din Berlin și Universitatea din Hamburg oferă de la șase până la zece burse pentru studenții din Europa de Est și cea Centrală.

#6. Băsescu l-a invitat pe Ricky Ardezianu să cânte la botezul nepoatei sale

Preşedintele româna Traian Băsescu, s-a întâlnit, miercuri seara, la Chişinău, cu reprezentanţi ai societăţii civile din R.Moldova. Acesta a ținut un discurs și a răspuns întrebărilor celor 250 de persoane prezente la eveniment.

#7. Dodon strânge semnături pentru demiterea lui Chirtoacă

Campania „Chișinăul are nevoie de Altceva!” lansată în această lună de liderul PSRM, Igor Dodon, a colectat în mai puțin de o săptămână peste 11 mii de semnături.

#8. Constituţia Republicii Moldova disponibilă pe AppStore

Doi tineri absolvenţi ai Facultăţii de Calculatoare, Filiera Anglofonă, de la Universitatea Tehnică din Moldova, au creat o aplicaţie care a ajuns în topul aplicaţiilor gratuite pe AppStore.

#9. Alexei Navalnîi a fost condamnat pentru deturnare de fonduri

Liderul opoziției anti-Putin, Alexei Navalnîi a fost condamnat la închisoare pentru deturnare de fonduri, într-un proces pe care acesta îl contesta ca fiind motiv politic.

#10. A fost inaugurată expoziția de calcugravură a lui Lică Sainciuc

Astăzi în incinta Muzeului Naţional de Artă al Moldovei a avut loc inaugurarea expoziției personale de calcugravură „Gânduri aievea” a artistului Lică Sainciuc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente