Cheamă un „Șofer treaz” pentru o deplasare în siguranță la orice oră

Stock Photo
Foto: Photo credit: autostrada.md

Dacă ați consumat alcool, nicidecum nu mai puteți urca la volan. În acest caz veți crede că poliția rutieră este o invenție diabolică, menită să-i chinuie pe șoferi. Pentru a nu deveni un pericol public, puteți apela la serviciul „Șofer treaz” care să vă ducă la destinație.

„Șofer treaz” este o companie de prestare a serviciilor prin care aceasta oferă clienților săi șoferi calificați la comandă, atunci când clientul nu poate urca la volan. Compania și-a început activitatea acum trei luni și câteva zile în urmă. Deși serviciile propuse de dânșii reprezintă o noutate pentru Moldova, reprezentanții companiei susțin că deservirea pe care o fac ei este una apreciată de către clienți.

 

PC: facebook.com/icabgroup
PC: facebook.com/icabgroup

Pentru a chema un șofer treaz care să te ducă la destinație, te-ar costa de la 100, până la 140 de lei în raza Chișinăului. Întrebați despre cum a apărut ideea de a oferi asemenea servicii, „Șofer treaz” ne-a povestit: „În primăvara anului 2015, o persoană din cercul meu de prieteni a consumat alcool. A urcat beat la volan și, firește, că a fost oprit de către poliție. În consecință, i s-a retras permisul de conducere pentru următorii trei ani. La început, făceam glume pe seama acelui cunoscut. După, am încercat să analizez situația din punctul lui de vedere. Astfel mi-a apărut ideea de a pune pe roate o afacere care ar ajuta șoferii să ajungă acasă fără a supăra poliția și în siguranță.

Ca să beneficiezi de un șofer treaz este suficient să apelezi la numărul lor de telefon – 079696339. Cele mai multe chemări le au în zilele de weekend. Există zile când șoferii treji au fost chemați să conducă 10 pasageri în aceeași zi, sunt momente când nu sunt solicitați deloc în unele zile.

Menționăm că serviciul „Șofer treaz” nu prestează servicii de taxi. După ce beneficiați de un asemenea șofer, puteți fi și premiat. Fiecare a șasea călătorie este gratuită, după fiecare a douăsprezecea deplasare primiți o reducere de 10 %. Dacă recomandați serviciul altor persoane, atunci beneficiați de o reducere de 30 % pentru deplasare. De asemenea, puteți face și o programare, prin anunțarea din timp a șoferului treaz.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a companiei „Șofer treaz”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente