Adunarea Generală a Tinerilor din Sectorul Botanica este în căutarea noilor membri. Cum poți adera la această organizație

240871230_356513742816522_5334545624908245304_n
Foto: facebook.com/clt.botanica

Adunarea Generală a Tinerilor din Sectorul Botanica este un for reprezentativ al tinerilor din sectorul Botanica. În cadrul acesteia, urmează să se completeze componența Consiliului Local al Tinerilor din Botanica (CLT Botanica) și pe această cale organizația invită toți doritorii să adere la CLT Botanica.

Dacă ai între 14 și 35 de ani, locuiești în sectorul Botanica, ești dornic de a reprezenta vocea tinerilor din sectorul tău în raport cu Autoritatea Publică Locală, ești binevenit(ă) la Adunarea Generală a Tinerilor din sectorul Botanica, ce se va desfășura la data de 2 octombrie, ora 11.00, în incinta Preturii sectorului Botanica, strada Teilor 10.

Completează formularul pentru a te înregistra la Adunarea Generală a Tinerilor din sectorul Botanica.

Pentru mai multe detalii cu privire la Adunarea Generală a Tinerilor din sectorul Botanica, dar și pentru a fi la curent cu următoarele evenimente și proiecte, urmărește pagina Consiliului Local al Tinerilor din Botanica.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente