(video, foto) Unde au găsit internauții zăpada pentru săniuș. Locații din țară în care fulgii au rezistat mai mult timp

My Post (33)
Foto: colaj

Zăpada nu prea ne bucură cu prezența în acest an, cel puțin în Capitală așa e. Dar în goana după aventură și amintiri cu ierni geroase din copilărie, internauții au pornit să o caute în sudul țării. Și da, au găsit-o! Nu multă, dar suficient încât să-și facă plinul și să simtă cum trosnesc fulgii sub picioare și sănii. Dacă doriți să simțiți pe propria piele aceste senzații, grăbiți-vă să o faceți în următoarele două zile, cât timpul de afară este încă cu semnul minus.

Troiţa Nouă, Anenii Noi

facebook.com/tudosandrei

Troița Nouă este un sat din raionul Anenii Noi. Unii dintre internauți spun că aceasta este prima localitate cu zăpadă, cea mai apropiată de Chișinău.

„Zăpadă e puțină, dar alunecă. Azi și poate mâine cred că te mai poți da. Noroc de acest deal că privește la nord și se mai păstrează zăpada”, spune Andrei Tudos, unul dintre primii care a descoperit acest loc.

„Fiind prima localitate cu zăpadă, cea mai apropiată de Chișinău, nu e «îngropată» în nămeți, însă e o zonă pitorească. E înconjurată de dealuri, astăzi exploatate la maxim de părinți și copii pe sănii”, scrie într-o postare pe rețelele de socializare o internaută.

Căușeni

facebook.com/anna.smolnitchi

„Am mers spre Căușeni, în căutarea unor noianuri spectaculoase, ca să ne oprim într-un final pe un delușor, lângă un râuleț. Ne-am zis să nu experimentăm cu altitudinile mari. A fost minunat! Cât de plăcut e aerul rece, atunci când stai pe zăpadă”, scrie Anna Smolnițchi pe Facebook.

facebook.com/anna.smolnitchi
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente